Städa ur en segelbåt i Söderhamn

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Hemstädning.

Du kan också få hjälp med Hemstädning i Söderhamn!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej!

Jag bor vanligtvis i Stockholm, men har en båt som sett bättre dagar, i Söderhamn. Jag har ett hus i Norrala där jag å familjen spenderar lov och sommar.
Men nu till båten, den skulle jag behöva sälja och den är så väldigt smutsig. Är detta något som ni kan tänka er att göra? Den är ca 28-29 fot.

Båten står på stöttor på Söderhamns Båtklubb. Man behöver ha en stege med sig, men annars finns tillgång till vatten att använda för ändamålet.

Som sagt, är detta ni tror ni kan ta på er att göra?
Jag är i Söderhamn nu och fram tom mån 17/5 om ni vill kika på den.

Med vänliga hälsningar
Hur ofta hemstädningen ska ske
Ett tillfälle
Yta i kvm som ska städas
DET ÄR EN BÅT! Ca 28-29 fot, så inte superstor, en mellanstor segelbåt.
Städa ur en segelbåt i Söderhamn
Hemstädning

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde A.C.M Bygg & Allservice AB för jobbet. A.C.M Bygg & Allservice AB har utfört 19 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Övriga företag som svarade:
  • Idris, Arslan

Andra som fått hjälp med hemstädningsjobb

Hemstädning

Hemstädning i Stockholm

Löpande hemstädning av lägenhet på 57 kvm. Var fjärde vecka
Hemstädning

Löpande hemstädning av lägenhet på 182 kvm i Kungsbacka

Löpande hemstädning av lägenhet på 182 kvm. Var tredje vecka.

Vanliga frågor och svar om hemstädningsjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.