Få hjälp med tshirt med texttryck i Linköping

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Textiltryck i Linköping

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej! vi är ett par spelare i LHC hockey som skapat ett fotbolls korpen lag som vi spelar lite fotboll på sommaren när det är isuppehåll, vi kallar oss för DK if, då vi bor på Danmarksgatan där dem flesta bor i hockey lägenheterna. vi skulle bli jätteglada om vi kunde få hjälp med lite enkla tshirt med texttryck exempelvis "DK IF" och "framåt cluben" enkla basic T-shirts med lite text. super tacksam ifall vi skulle kunna få hjälp med detta!

AE Reklam och Service i Dala-Järna AB fick jobbet!

Konsumenten valde AE Reklam och Service i Dala-Järna AB för jobbet. AE Reklam och Service i Dala-Järna AB har utfört 12 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Andra som fått hjälp med textiltryck

Trycka ett mönster på T-shirts i Linköping
Vi har en ide för en t-shirt design. Designen liknar ett R och är mycket simpel. Tanken är att detta mönster ska tryckas i en ljus nyans av brunt på en mörkare brun t-shirt. Vi vill endast…
Textiltrycka 6 st tröjor i Hässleholm, 13/9
En kille på jobbet fyller år och vi ville trycka upp 6st tröjor med hans bild och en text under. kan ni hjälpa till med det? Pris och hur lång leveranstid?
Textiltryck i Värnamo
Söker ett tryckeri som tillhandahåller arbetskläder i alla dess slag, som trycker, & kan om möjligt trycka på plats (även skicka arbetskläder när dem är färdigtryckta) och att alla…