Flytta en del av ett staket och återställa mark i Göteborg

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Markarbete.

Du kan också få hjälp med Markarbete i Göteborg!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Flytta en del av ett långt staket, ungefär 7-8m, ca 1m in på granntomten. Jobbet kräver att en vinkelrät sektion på ca 1m läggs till på det långa staketet för att det ska kunna fortsätta ned mot vägen en meter in på grannens tomt. Jobbet innebär troligen att ta bort och slänga 3-4 högre buskar och rötter på grannens tomt, samt att återställa marken och så nytt gräs (om det inte är möjligt att flytta in häckarna…).
Plattsätta hela uppfarten på ca 100m2 (ungefär 3,5x30m) med antracit/mörkgråa plattor, alternativt plattsätta halva uppfarten (uppe vid huset) och lägga grus på den nedre delen. Om vi lägger plattor över hela uppfarten vore det bra med någon form av avrinning längst ned (exempelvis ett galler kopplat till dagvattenledningen, alternativt någon kassett).
Vi är även intresserade av att sätta belysning längs med den befintliga muren (tomrör för kabel finns), samt att sätta ett lägre staket på L-stöden på motsattas sidan. Tacksam om ni kunde specificera prissättningen för de olika momenten ovan separat (dvs staketflytt, plattsätta hela, plattsätta halva, belysning, lägre staket L-stöd).
Storlek på markytan
100m2
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Flytta en del av ett staket och återställa mark i Göteborg
Markarbete

Utmärkt arbete, vi är mycket nöjda! GP bygg gjorde ett bra jobb med markarbete, plattsättning och staketbygge och var lyhörda inför våra önskemål under hela … Visa mer

Utmärkt arbete, vi är mycket nöjda! GP bygg gjorde ett bra jobb med markarbete, plattsättning och staketbygge och var lyhörda inför våra önskemål under hela processen.

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde GP Bygg i Göteborg AB för jobbet. GP Bygg i Göteborg AB har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
  • Börjesson Entreprenad AB
  • Jordankartjänst i Göteborg AB
  • AW Entreprenad & Maskinuthyrning AB
  • Rolands Stenläggning AB

Andra som fått hjälp med markarbete

Markarbete

Byte av spillvattenledning i Göteborg

Brott på spillvattenledning i mark till gatan, behov av byte. Djup ca 3 meter, längd från fasadliv till anslutning kommunala VA ca 5 meter.
Flytta en del av ett staket och återställa mark i Göteborg

Markarbete i Torslanda, Göteborg, inom 12 månader

Vi flyttade just in i en nybyggd villa och behöver nu markareten på tomten, vi har en del tankar men skulle gärna prata igenom det först. Tomten i sig är ganska liten.
Flytta en del av ett staket och återställa mark i Göteborg

Markarbete av 30 kvm i Göteborg, inom 3 månader

Bygga en stödmur som är cirka 20m lång och höjden ska vara från 0,5m till 1,5m, dvs en betongmur eller stenmur för att förhindra jordmassor rasa ner.
Flytta en del av ett staket och återställa mark i Göteborg

Markarbete av 15 kvm ytan i Hallsberg, inom 12 månader

Markarbete/grundläggning samt dränering i syfte att förlänga en sida av vårt årets runt fritidshus med ett tillbygge på runt 15 kvm. Ska helst stå på betongplintar (som nuvarande huset står…
Markarbete

Grävning av en uppfart i Mjölby

Behöver hjälp med grävning av en uppfart som ska grusas. Behöver även flytta en stenpelare som sitter i marken som är cirka 120cm hög (ovan mark).
Flytta en del av ett staket och återställa mark i Göteborg

Anlägga parkeringsplatser utanför villa i Göteborg

Befintligt finns endast en parkeringsplats utanför vårt hus. Behöver hjälp med förslag på hur man bäst får in 2-3 parkeringsplatser till och tillhörande uppgång/trappa till huset. (Finns…