Flytta en del av ett staket och återställa mark i Göteborg

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Markarbete i Göteborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Flytta en del av ett långt staket, ungefär 7-8m, ca 1m in på granntomten. Jobbet kräver att en vinkelrät sektion på ca 1m läggs till på det långa staketet för att det ska kunna fortsätta ned mot vägen en meter in på grannens tomt. Jobbet innebär troligen att ta bort och slänga 3-4 högre buskar och rötter på grannens tomt, samt att återställa marken och så nytt gräs (om det inte är möjligt att flytta in häckarna…).
Plattsätta hela uppfarten på ca 100m2 (ungefär 3,5x30m) med antracit/mörkgråa plattor, alternativt plattsätta halva uppfarten (uppe vid huset) och lägga grus på den nedre delen. Om vi lägger plattor över hela uppfarten vore det bra med någon form av avrinning längst ned (exempelvis ett galler kopplat till dagvattenledningen, alternativt någon kassett).
Vi är även intresserade av att sätta belysning längs med den befintliga muren (tomrör för kabel finns), samt att sätta ett lägre staket på L-stöden på motsattas sidan. Tacksam om ni kunde specificera prissättningen för de olika momenten ovan separat (dvs staketflytt, plattsätta hela, plattsätta halva, belysning, lägre staket L-stöd).
Storlek på markytan
100m2
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Flytta en del av ett staket och återställa mark i Göteborg
Markarbete

Utmärkt arbete, vi är mycket nöjda! GP bygg gjorde ett bra jobb med markarbete, plattsättning och staketbygge och var lyhörda inför våra önskemål under hela … Visa mer

Utmärkt arbete, vi är mycket nöjda! GP bygg gjorde ett bra jobb med markarbete, plattsättning och staketbygge och var lyhörda inför våra önskemål under hela processen.

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde GP Bygg i Göteborg AB för jobbet. GP Bygg i Göteborg AB har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
  • Börjesson Entreprenad AB
  • Jordankartjänst i Göteborg AB
  • AW Entreprenad & Maskinuthyrning AB
  • Rolands Stenläggning AB

Andra som fått hjälp med markarbete

Flytta en del av ett staket och återställa mark i Göteborg
Markarbete av 15 kvm ytan i Hallsberg, inom 12 månader
Markarbete/grundläggning samt dränering i syfte att förlänga en sida av vårt årets runt fritidshus med ett tillbygge på runt 15 kvm. Ska helst stå på betongplintar (som nuvarande huset står…
Flytta en del av ett staket och återställa mark i Göteborg
Grävjobb i Hofors
Hej Skulle behöva offertt på ett grävjobb. Har en gammal "mur"/betongblock som har börjat vika sig. Vi måste därför gräva och räta eländet. Längden är ca 6m, och lutar mot en altan som…
Markarbete
Byte av spillvattenledning i Göteborg
Brott på spillvattenledning i mark till gatan, behov av byte. Djup ca 3 meter, längd från fasadliv till anslutning kommunala VA ca 5 meter.
Flytta en del av ett staket och återställa mark i Göteborg
Markarbete i Torslanda, Göteborg, inom 12 månader
Vi flyttade just in i en nybyggd villa och behöver nu markareten på tomten, vi har en del tankar men skulle gärna prata igenom det först. Tomten i sig är ganska liten.
Markarbete
Gräva ned gulrör för elkabel i Göteborg
Två stycken gulrör för elkabel (solcellsinstallation) behöver grävas ned. Sträckan är ca 30 meter (25m på gräsmatta och 5m på grusgång).
Markarbete
Bygga mur och markarbete i Göteborg, inom 3 månader
Att bygga en mur ca 6 meter lång och 1 meter hög vid tomtgränsen och lägga ny jord.

Blogginlägg om markarbete

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.