Hitta rätt transportföretag för jobbet

Hitta rätt företag för jobbet

Behöver du hjälp med transport? Hos oss på Servicefinder får du offerter från flera transportörer som utför din transport snabbt och säkert.

 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 252
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Utmärkt service och mycket bra pris. Rekommendera starkt.

Så tycker användarna om våra företag

Bärhjälp i Göteborg

Mycket bra service och rekommenderar dem varmt!
– Hans
maj 2022

Bortforsling av grovsopor på Ekerö

Duktiga trevliga grabbar som gjorde ett utmärkt jobb hos oss.
– Olle Skeppstad
juli 2023

Transport av möbler från Solna till Grisslehamn, snarast

Vi är super nöjda med service från SWEPA SERVICE AB, snabbt svar, bra pris, proffsiga och mycket trevliga kommer absolut anlita dom nästa gång jag behöver flytt hjälp. mvh anna-lena Albrektsson
– Anna Lena Albrektsson
mars 2022

Senaste förfrågningarna för övriga transporter

Bortforsling av skräp/skrot i Saltsjö-boo, Nacka

Sofia lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Bortforsling av skräp/skrot i Saltsjö-boo, Nacka

Behöver hjälp med bortforsling (hämta och slänga) skräp/skrot bestående av små och stora saker och till viss del byggmaterial från en sommarstuga och redskapsbod. Vi har samlat allt i och utanför sommarstugan och redskapsboden, vilket innebär att skräpet/skrotet även behöver dras ned till tomtgränsen.

Önskar gärna få bort allt så snart som möjligt. Om möjligt tar vi tacksamt emot ett fast pris för jobbet. Bilder från tomten finns att skicka.

Sofia fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Sofia valde Trwill Services för jobbet. Trwill Services har utfört 104 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.4.

Trwill Services fick omdömet

Fick hjälp med bortforsling av skräp och är väldigt nöjda med arbetet!
Transporter till återvinningscentral i Stockholm

Anders lämnade en förfrågan våren 2020:

Transporter till återvinningscentral i Stockholm

Jag behöver ett erbjudande för transport från Basgränd, Vällingby till Lövsta återvinningscentral Lövstavägen, Hässelby eller annan station av följande material: Inomhuspanel , övriga virke, utomhuskrukor, plasthinkar, installationsmaterial /belysnings armaturer, några meter kabel/
tomma färgburkar, kakel - 10 st. förpackningar, kolgrill, dynor, mattor - 4-5 st.
Enligt mina beräkningar är den totala vikten mellan 50 kg och 100 kg. Materialets volym överstiger verkligen inte 2,0 kvadratmeter.
Datum för verkställandet ska fastställas inom den tidsfrist som ska fastställas.
Annan information kan naturligtvis erhållas på plats med extrem försiktighet i samband med viruset.

Anders fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Anders valde Hemmatjänster Stockholm AB för jobbet. Hemmatjänster Stockholm AB har utfört 14 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Hemmatjänster Stockholm AB fick omdömet

Jättebra service. Mycket trevlig, hjälpsam servicepersonal. Alla planerade arbeten utfördes snabbt och exakt. Jag är mycket glad över att jag kunde träffa dessa trevliga människor personligen. Jag rekommenderar företagets tjänster.
Bärhjälp i Göteborg

Hans lämnade en förfrågan våren 2022:

Bärhjälp i Göteborg

Jag skulle vilja ha en prisoffert för att bära möbler från släpvagn vid entrén till lägenheten på vån 2 med hiss.
Obs! Ingen flyttbil behövs! Bara 2 personer som kan bära.
Adress: Postgatan 2b, Göteborg.
Datum: 2022-05-01.
Tid: kl 18-20.

Möbler:
1 Köksbord.
2 Stolar.
2 Fåtöljer.
1 TV 65".
2 Tv bänkar.
1 Madrass 180x200.
1 Garderob 2 dörrar.
2 Skrivbord.
1 Skrivbordsstol.
1 Microvågsugn.
1 AC.
1 Badrumsskåp .
6 Flyttkartonger.

Hans fick hjälp

Hans valde Speedy transport & logistics, Trollhättan AB för jobbet. Speedy transport & logistics, Trollhättan AB har utfört 32 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.5.

Speedy transport & logistics, Trollhättan AB fick omdömet

Mycket bra service och rekommenderar dem varmt!
Bortforsling

Manuel lämnade en förfrågan hösten 2023:

Bortforsling

Skulle gärna vilja få pris för bortforsling av några möbler den 28 eller 29 november nästa vecka. Dem finns på en adress i Solna. Framkörningsmöjlighet ända fram till port och stor hiss till våningsplan.

1) 160 cm bred sängram/madrass.
2) Tv-bänk. Ca mått 119 cm bred, 60 cm djup.
3) 2-sits soffa. Ca mått 155 cm bred, 105 cm djup.
4) 3-sits soffa. Ca mått 205 cm bred, 105 cm djup.

Manuel fick 2 svar på sin förfrågan

Bortforsling av grovsopor

Olle lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Bortforsling av grovsopor

På vind i villa. Trappa finns.
4 st fönnster.
1 st nermonterad duchcabin.
1 st soffbord.

Utomhus:
WC-stol.
Radiator.

En del småplock ( 2 datorer batterier).

Olle fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Olle valde Eagleflytt för jobbet. Eagleflytt har utfört 26 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Eagleflytt fick omdömet

Duktiga trevliga grabbar som gjorde ett utmärkt jobb hos oss.

Vanliga frågor om transport

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

 • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
 • Du betalar tillräckligt med skatt.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman.

Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget!

Från bloggen

2022-02-01
Att flytta kan kännas kul och spännande, men också väldigt stressigt. Förråd ska rensas, prylar ska packas ner och avtal ska sägas upp. Här kan du ta del av 3 smarta tips som underlättar din flytt!
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!