Hemstädning i Olofström

Behöver du hjälp med hemstädning i Olofström ? Oavsett hur ofta du behöver hjälp med att städa - hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från flera städfirmor, helt gratis och utan förpliktelser. Våra städfirmor hanterar självklart allt med RUT-avdraget.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var vill du ha städat?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Supernöjd! ☺️👍🏻 Hela huset doftade gott och det var rent och fint överallt!

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 503
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera städföretag för din lägenhet eller hus, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga städfirmor anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Gör din vardag lite enklare och anlita ett städföretag som håller ditt hem skinande rent. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med städfirmor i Olofström som får jobbet gjort!

Hitta rätt städfirma för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra städare

Löpande hemstädning av lägenhet på 68 kvm i Karlskrona, 13/8

Har bara haft hjälpen bara en gång än så länge, var nöjd ock hoppas bli det i fortsättningen också. De gjorde ett bra arbete.
– Oili Eriksson
september 2019

Löpande hemstädning av villa på ca 140 kvm i Karlskrona

Kvalitet och trevligt bemötande.
– Ola Enarsson Allevang
mars 2021

Flyttstäd av villa i Ronneby, september

SanMel är duktiga på det de gör. Har anlitat dem tidigare och kan varmt rekommendera dem.
– Catharina Wessman
september 2021

Populära tjänster relaterade till hemstädning

Flyttstädning i Olofström

Flyttstädning i Olofström RUT

För att din flytt ska bli så stressfri som möjligt är det skönt att anlita en städfirma som fixar flyttstädningen. Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga städföretag nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

Svenman Service & Bygg

(6 omdömen)

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och …

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och kommersiella företag i Sverige. Vi på råsunda flytt och städ är experter på allt kring flytten. Det som är speciellt med oss är att vi har stort fokus på effektivitet. Det gör att …

Flytthjälparna Alingsås AB

(12 omdömen)

Vi har nyligen lanserat vårt företag för att serva kunder med den service de önskar. Våra tjänster är inriktade på flytt- och städuppgifter såsom …

Vi har nyligen lanserat vårt företag för att serva kunder med den service de önskar. Våra tjänster är inriktade på flytt- och städuppgifter såsom hemstädning, flyttstädning, kommersiell städning, djupstädning och liknande. Våra erfarna, flexibla men också punktliga och omtänksamma teammedlemmar kommer att vara redo …

Professionell städ

(35 omdömen)

VÄLKOMMEN TILL Professionell städ Har du svårt att hinna med städningen hemma eller behöver du städa inför en flytt, fest eller andra …

VÄLKOMMEN TILL Professionell städ Har du svårt att hinna med städningen hemma eller behöver du städa inför en flytt, fest eller andra tillställningar? Lugn, vi tar hand om allt åt dig! STÄDFIRMAN FÖR ALLA BEHOV När kan en städfirma vara behjälplig? Det kan till exempel vara när du har blivit äldre och inte längre …

G Folkessons Maskin & Transport AB

(13 omdömen)

Välkommen till G. Folkessons Maskin & Transport. Specialister på entreprenad & anläggningsarbeten. Vi täcker det mesta! - Entreprenad - Vatten & …

Välkommen till G. Folkessons Maskin & Transport. Specialister på entreprenad & anläggningsarbeten. Vi täcker det mesta! - Entreprenad - Vatten & Avlopp - Rörfilmning - Enskilt avlopp - Dräneringsarbeten - Markarbeten - Trädgårdsanläggning - Trädgårdsskötsel - Trädfällning - Stubbfräsning - Transporter - Stenspräckning …

Albregs Städ & Flytt AB

(1 omdöme)

Albregs Städ är stolta över att erbjuda en omfattande palett av städtjänster som gör vardagen lättare för både privatpersoner och företag i hela …

Albregs Städ är stolta över att erbjuda en omfattande palett av städtjänster som gör vardagen lättare för både privatpersoner och företag i hela Skåne. Veckostädning är populär bland privatkunder då den förenklar vardagen och frigör tid för viktigare sysslor, samtidigt som de kan njuta av ett professionellt städat …

Ge & Ta Städ och Loppis AB

Inga omdömen ännu

Ge och ta städ och loppis AB är städ och secondhand-företaget som utgår ifrån Karlskrona, men som även är aktivt i hela Blekinge Kalmar och Skånes …

Ge och ta städ och loppis AB är städ och secondhand-företaget som utgår ifrån Karlskrona, men som även är aktivt i hela Blekinge Kalmar och Skånes Län. Vi erbjuder service med garanti på alla våra uppdrag och där vår absoluta målsättning är att tillgodose en nogrann, effektiv, snabb och prisvärd service och vi strävar …

Senaste förfrågningarna för hemstädning

Hemstädning i Sölvesborg

Åsa lämnade en förfrågan våren 2022:

Hemstädning i Sölvesborg

Hemstädning av 100 kvm.

Åsa fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Åsa valde Professionell städ för jobbet. Professionell städ har utfört 86 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.2.

Hemstädning i Olofström

Melinda lämnade en förfrågan våren 2022:

Hemstädning i Olofström

Väggar, golv inne i våtutrymmet i källaren, töm och rengöring av avloppet i duschen men inte varje gång, trappstädning, städning inne på toaletten; toastol, vask, bidé golv och väggar, gärna med någon medel som dödar bakterier, städning i kök; torka av flertalet luckor. Kan komma mer som jag inte kommer på just nu.

Melinda fick ett svar på sin förfrågan

Hemstädning av lägenhet på 100 kvm i Olofström

Birgit lämnade en förfrågan våren 2021:

Hemstädning av lägenhet på 100 kvm i Olofström

Putsning av 7 fönsterpartier varav 2 inklusive balkong. 2 duschrum med toaletter. Avtorkning av målade ytor som skåp, dörrar köksluckor. Damning av bord, stolar, byråer ps.

Birgit fick ett svar på sin förfrågan

Vanliga frågor om hemstädning

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Från bloggen

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2023-01-04
Vill du anlita ett företag för ett arbete i hemmet? Kanske för en hemstädning eller renovering? Då kan du få upp till 75 000 kr i skattereduktion. Här är en lista som hjälper dig ha koll på vad som gäller för rut- och rotavdraget.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Hemstädning

Hemstädning är professionell städhjälp i hemmet. Det kan vara skönt om man känner det som svårt att få tiden att räcka till. För många är städning en fysiskt tungt syssla som tar mycket energi från jobb, familj och fritid. Ett rent och fräscht hem är dock viktigt för att bibehålla en god hälsa. På grund av damm är det vanligt att till exempel mögel och pollen sprids omkring oss. Varje gång hemmet blir städat minskar alltså risken att du blir sjuk.

En städfirma kan hjälpa dig med det mesta inom hemstädning. De kan göra allt ifrån rengöring av ytor till att tvätta fönster, våttorka golv och tömma sopor. För vissa räcker det med hemstädning månadsvis, medan andra vill få städhjälp varje vecka. Tack vare RUT-avdraget kan allt fler anlita städfirmor. Med hemstädning kan du komma hem till en nystädad och fräsch bostad.