Hemstädning i Boden

Behöver du hjälp med hemstädning i Boden ? Oavsett hur ofta du behöver hjälp med att städa - hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från flera städfirmor, helt gratis och utan förpliktelser. Våra städfirmor hanterar självklart allt med RUT-avdraget.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var vill du ha städat?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Så nöjd med vår 1:a hemstädning som gjordes i mitt och även mamma och pappas hus. Kommer anlitas fler gånger.

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 503
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera städföretag för din lägenhet eller hus, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga städfirmor anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Gör din vardag lite enklare och anlita ett städföretag som håller ditt hem skinande rent. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med städfirmor i Boden som får jobbet gjort!

Hitta rätt städfirma för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Populära tjänster relaterade till hemstädning

Flyttstädning i Boden

Flyttstädning i Boden RUT

För att din flytt ska bli så stressfri som möjligt är det skönt att anlita en städfirma som fixar flyttstädningen. Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga städföretag nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

Svenman Service & Bygg

(6 omdömen)

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och …

Exceptionell nivå av städtjänster. Vi grundades 2003 och blev en av de ledande leverantörerna av flytt- och städlösningar för bostäder och kommersiella företag i Sverige. Vi på råsunda flytt och städ är experter på allt kring flytten. Det som är speciellt med oss är att vi har stort fokus på effektivitet. Det gör att …

Flytthjälparna Alingsås AB

(12 omdömen)

Vi har nyligen lanserat vårt företag för att serva kunder med den service de önskar. Våra tjänster är inriktade på flytt- och städuppgifter såsom …

Vi har nyligen lanserat vårt företag för att serva kunder med den service de önskar. Våra tjänster är inriktade på flytt- och städuppgifter såsom hemstädning, flyttstädning, kommersiell städning, djupstädning och liknande. Våra erfarna, flexibla men också punktliga och omtänksamma teammedlemmar kommer att vara redo …

Hofos Städ by Horap Förmedling & Consulting AB

Inga omdömen ännu

Välkommen till HOFOS Städ, där vi erbjuder en rad olika tjänster för att göra ditt liv enklare. Vi specialiserar oss på flytthjälp, utlandsflytt, …

Välkommen till HOFOS Städ, där vi erbjuder en rad olika tjänster för att göra ditt liv enklare. Vi specialiserar oss på flytthjälp, utlandsflytt, hemstädning, flyttstädning och byggstädning. Med 4 års erfarenhet i branschen kan du lita på att vi har kompetensen och expertisen för att utföra dessa tjänster på bästa …

Senaste förfrågningarna för hemstädning

Löpande hemstädning av lägenhet på 55 kvm i Boden

Else lämnade en förfrågan hösten 2023:

Löpande hemstädning av lägenhet på 55 kvm i Boden

Löpande hemstädning av lägenhet på 55 kvm.

Else fick 2 svar på sin förfrågan

Löpande hemstädning av lägenhet på 36 kvm i Boden

Peder lämnade en förfrågan våren 2024:

Löpande hemstädning av lägenhet på 36 kvm i Boden

Varannan vecka måndagar ej fönster.
Hemstädning

Else-Britt lämnade en förfrågan vintern 2024:

Hemstädning

Önskar städning av två rum och kök cirka var tredje vecka.

Vanliga frågor om hemstädning

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Från bloggen

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2023-01-04
Vill du anlita ett företag för ett arbete i hemmet? Kanske för en hemstädning eller renovering? Då kan du få upp till 75 000 kr i skattereduktion. Här är en lista som hjälper dig ha koll på vad som gäller för rut- och rotavdraget.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Hemstädning

Hemstädning är när man får professionell städhjälp till hemmet. Det kan vara skönt om man upplever det som svårt att få tiden att räcka till. Dessutom är städning en fysiskt tungt syssla som tar mycket energi från jobb, familj och fritidsintressen. Ett rent och fräscht hem är dock viktigt i ett hälsoperspektiv. På grund av damm är det vanligt att exempelvis mögel och pollen sprids omkring oss. Vid varje städtillfälle minskar alltså risken att du blir sjuk.

Låt en städfirma utföra hemstädning i ditt hem. Det kan vara allt ifrån rengöring av ytor till att tvätta fönster, våttorka golv och tömma sopor. En del nöjer sig med avlastning månadsvis, medan andra vill få städhjälp varje vecka. RUT-avdraget gör även att allt fler kan anlita städfirmor. Hemstädning gör att du kan komma hem till en nystädad och fräsch bostad.

Boden

Boden är huvudort i kommunen med samma namn och ligger belägen i länet Norrbotten. Invånarantalet uppgår till 24000 personer. Boden har anor från förra sekelskiftet och är en av landets mest betydande militärstäder. Boden var från början en kyrkby. Det centrala läget vid Norrbottens kustland, precis där Luleå älv är som smalast, var säkerligen orsaken att man byggde Bodens Fästning och var viktigt för Bodens utveckling. Även järnvägen har haft en avsevärt betydande roll för Bodens etablering. Norra Stambanan och Malmbanan korsas i Boden och utgör en betydande förbindelse mellan järnmalmsgruvorna i Malmfälten och utskeppningshamnarna i Luleå och Narvik. En annan järnvägslinje är Haparandabanan som går från Boden till Haparanda, men numera är den endast till för godstrafik. Boden har ett välmående företagsklimat och tillhör de bästa i hela Norrbotten. Nya företag utvecklas och skapas kontinuerligt.

Det som kännetecknar Boden är bergen, älven och frilufstområdet Björknäs. Friluftsområdet är unikt i sig genom att det är beläget mitt i Boden. Om man känner för att fiska är Boden perfekt. Med lite tur kan du få tag i lax, röding, abborre och öring. Fästningen i Boden som är värt en utflykt och är också ett av Sveriges mest omfattade projekt när det gäller stora militära byggnader genom tiderna. Inte nog med att Fästningen har hela fem fort den består dessutom av 1200 föremål.