Asfaltering i Flen

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vad ska asfalteras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 705
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt asfaltsläggare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Populära tjänster relaterade till asfaltering

Markarbete i Flen

Markarbete i Flen

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Flen

Sten/Plattsättning i Flen

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Flen

Trädgårdsarbete i Flen

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Murare i Flen

Murare i Flen ROT

Planerar du ett nytt projekt och behöver hjälp av en duktig murare? Här får du snabbt prisförslag och offerter från kontrollerade murare nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

Elvingehills Schakt & Entreprenad AB

(1 omdöme)

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av …

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av anläggnings maskiner för många typer av gräv och schakt arbeten samt innehar samtliga behörigheter för att framför dessa. Samt lång erfarenhet av mark arbeten. Så som …

Sucos Hus Fix AB

(2 omdömen)

Sucos Hus Fix AB, med över 35 års branscherfarenhet, är er pålitliga expert inom bygg och renovering. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för …

Sucos Hus Fix AB, med över 35 års branscherfarenhet, är er pålitliga expert inom bygg och renovering. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för nybyggnation, köksrenovering, badrumsrenovering, dränering, el, vatten och golvjobb. Vår dedikerade och erfarna personal säkerställer högsta kvalitet och effektiva resultat. …

BNB ALLTJÄNST AB

(12 omdömen)

Hej och välkommen till BNB Alltjänst AB, vi erbjuder alla former av städtjänster och hantverkartjänster "varga.in"

Hej och välkommen till BNB Alltjänst AB, vi erbjuder alla former av städtjänster och hantverkartjänster "varga.in"

KM Schakt AB

Inga omdömen ännu

KM Schakt startade 1989 som enskild firma av Kjell Malmenstedt och ombildades till AB 2015, sen dess är även sönerna Fredrik och Philip med och …

KM Schakt startade 1989 som enskild firma av Kjell Malmenstedt och ombildades till AB 2015, sen dess är även sönerna Fredrik och Philip med och driver företaget tillsammans med Kjell. Vår bas ligger i Björklinge, 2 mil norr om Uppsala och arbetar främst i Uppsala, Stockholm med omnejd. Som familjeföretag är vi alltid …

BS Mark & Bygg AB

Inga omdömen ännu

BS Mark & Bygg AB Ett företag med bred kompetens, yrkesskicklighet och med stor kunskap inom bygg, mark- och anläggningsarbeten. Kanske är företaget …

BS Mark & Bygg AB Ett företag med bred kompetens, yrkesskicklighet och med stor kunskap inom bygg, mark- och anläggningsarbeten. Kanske är företaget nytt men vi har över 10 års erfarenhet av att arbeta med -Husbyggnationer (tillbyggnad/utbyggnad.) -Renoveringsarbeten. -Markarbeten. -Grävarbeten. -Anläggningsarbeten.

Bohemia Kraft AB

Inga omdömen ännu

Våra tjänster: -Betongarbete -Dränering runt huset -Renovering -Bergsprängning

Våra tjänster: -Betongarbete -Dränering runt huset -Renovering -Bergsprängning

Senaste förfrågningarna för asfaltering

Asfaltering av 50 kvm garageuppfart i Flen

Förfrågan lämnades sommaren 2021:

Asfaltering av 50 kvm garageuppfart i Flen

Uppfart beläggning som behöver att bytas ut.
Asfalera uppfart

Emma lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Asfalera uppfart

Asfaltera uppfart, 80 kvm.

Emma fick ett svar på sin förfrågan

bygga stenmark i Flen

Förfrågan lämnades hösten 2020:

bygga stenmark i Flen

Skulle behöva bygga marksten till vår garageuppfart med material som tål mer än en personbil som skulle kunna stå där samtidigt utan hinder.

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Asfaltering

Asfaltering är ett bra alternativ för att proppa igen alla de där jobbiga hålen och sprickorna i den gamla asfalten på din infart. Till ett resonligt pris. Har du ändå påbörjat en sådan asfaltering är det möjligtvis bäst att asfaltera hela uppfarten.

Vill du veta pris och fler alternativ för [katistad] ska du kontakta en firma idag. De kan också hjälpa dig med asfaltering av promenadstigar och små vägar samt en hel del annat.

Flen

I inre Södermanland ligger den rara samhället Flen. Flen, vars namn har den etymologiska betydelsen bar eller kal, bebos av 12000 invånare och återfinns belägen högt uppe på en kulle. Flen som är även centralort för kommunen Flen kan enkelt besökas med tåg eller länstrafikens bussar. Grannskapet till Stockholm och tillfälligheten att SJ och X2000 går till tågstationen gör Flen till en perfekt plats för extraboende för pendlare eller dem som vill ha en sovplats nära Stockholm. Den kanske mest berömda näringsidkaren i Flen är Volvo som driver en verkstad för bildelar