NG Bygg logo

NG Bygg

Sundbyberg

Presentation

Vi som målerifirma erbjuder den lösning du söker när det kommer till färgsättning och måleriarbeten. Oavsett om du behöver måla om en hel fastighet, en enstaka vägg eller ett tak så har vi kompetensen.Vi utför arbete både invändigt och utvändigt, det spelar alltså ingen roll om du ska måla om din hall eller verandan. Vi är en mindre och personligare målerifirma som värdesätter nära kontakt och god kommunikation.Jag har 25 års erfarenhet av att förädla och förändra med hjälp av färg – utan att kompromissa med kvaliteten.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt NG Bygg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  681126-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 7

omdömen

 • NG Bygg renoverade platsbyggda garderobsdörrar och en dörr, alla med spröjs och speglar samt två blombänkar. Allt var arkitektritat och tillverkat för ca 35 år sedan och rejält slitet. Hade flera möten med hantverkare som tyckte jag skulle slänga och låta dem bygga nytt. Endast två snickare, varav Goran på NB Bygg var den ene, tyckte jag skulle renovera. Allt fungerade över förväntan. Från punktlighet inför vårt möte till leverans, utfört arbete och pris. Har fler jobb på gång hemma och kommer definitivt anlita NG Bygg för dessa.
  Andreas Saptovic
 • Trevligt bemötande och väl utfört jobb!
  Hanna
 • Supernöjd med resultatet och de professionella råd vi fick för att få bäst resultat. Jobbet gjordes snabbt, noggrant och effektivt!
  Jennie Lind
 • Supernöjd genom hela processen, proffsigt bemötande, tydlig offert, mycket bra genomfört arbete med hög kvalitet och på utsatt tid. Kan varmt rekommendera NG bygg.
  Mika
 • Nogrannhet flexibilitet kunniga . Bra pris har egna ställningar . Sist men inte minst mycket trevliga att ha att göra med . Kommer sakna dom nu när arbetet är klart och är så nöjd . Blev verkligen jättefint .
  Elisabet Nygren

Tidigare jobb

Sprutmålning köksluckor

Referensjobb

Magnus Ladulåsgatan Stockhomshem / Interoc jobb som underentreprenör

Hörnsgatan

Styrmannsgatan tapetrivnning

Danderyd

Referensjobb

Magnus Ladulåsgatan Stockhomshem / Interoc jobb som underentreprenör

Ursvik

Jakobsberg ny produktion

Bollstanäs

Fasadrenovering /målning

Lokal

Vallentuna

Salem

Österskär

Grödinge/Botkyrka