ByggaUpp.se

ByggaUpp.se - Där små byggdrömmar blir verkliga

Om ByggaUpp.se

ByggaUpp står för förtroende, ärlighet, god kommunikation, smart planering och miljötänk. Vi får din byggdröm att landa i verkligheten.
Vi åtar oss byggen från "Ax till Attefall", och bygger det unika, det lite större som du drömt om, eller det där lilla som bara inte blivit av men som du så gärna vill få gjort. Vi tar oss den tid som behövs att lyssna på Dig.
Kvalitet för oss är att bli din bästa referens. En god relation förverkligar just din byggdröm. Välkommen att ByggaUpp!

Förtroende

En byggfirma som faktiskt går att lita på? Borde vara en självklarhet! Vi åtar inte för mycket samtidigt. Vi inspirerar dig, men säger även som det är. Vi lämnar inte något ofärdigt. Fråga gärna efter ByggUpps etiska policy. Att göra ett bra jobb, är vår stolthet. Att göra Dig nöjd, är vår passion. Det finaste vi vet!

Småprojekt

Vi åtar oss gärna mindre byggen runtom i Norrort / Roslagen / Skärgården - ”från Ax till Attefall”. Även små drömmar kan nu bli verklighet!

Helhet & God kommunikation

Vi tar den där lilla extra tiden på oss att kommunicera med dig. Vi skapar en gemensam bild och samstämmiga förväntningar. Då blir allt, eller i alla fall det mesta, rätt från början - och det tjänar vi ju båda på. ByggaUpp är ett ärligt bollplank till din byggidé; vi hjälper dig med uppmätning, ritningar, och byggplanering; vi gör genomtänkta och smarta inköp i god tid och till den kvalitetsnivå du önskar, och; vi genomför bygget åt dig ända fram tills allt är godkänt och du blir nöjd på riktigt. ByggaUpp får din byggdröm att landa i verkligheten.

Kvalitet

Vi på ByggaUpp är öppna, lyhörda och lyssnar noga av hur du vill ha det, bollar idéer, föreslår ev. alternativ, och tar fram lämpligt material för dig önskan och plånbok. Vi tummar inte på den kvalitet som vi åtar oss. Vi rundar inga hörn. Tvärtom, vi hojtar till när det är något du bör veta om! Med god kommunikation, noggrann planering och med respekt för varandra, blir ditt bygge både vackert och effektivt. ByggaUpp är alla fuskbyggares raka motsats.

Unik

ByggaUpp är en ovanlig byggfirma. Vi är även utbildade inom brandsäkerhet, våtrum, ekonomi, juridik, coaching, m.m. ByggaUpp har dessutom avtal med unika underleverantörer av exklusiva och nytänkande produkter, såsom svenska kvalitets-solpaneler och certifierat vackert ädelträ.

Rent & fint

ByggaUpp återvinner alltid. Både under och efter bygget! Glöm fimpar i trädgården, glöm stinkande gamla matrester, glöm blandade sopor som du själv får stå och sortera efteråt. ByggaUpp tar fram smartare material för miljön och din budget. Vi återanvänder nytt överblivet material, när det passar.

ByggaUpp.se är en enskild firma som funnits sedan 2008, med rätt att utföra ROT-jobb, vi har F-skattsedel, och högsta rating. För vi sköter oss, precis som du har rätt att förvänta dig.

Välkomna att ByggaUpp!

www.byggaupp.se
info@byggaupp.se
08-590 72 000
6

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt ByggaUpp.se. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 671020-••••
Bolagsform Enskild firma
Registrerat 2008-10-09
Momsregistrerat
2020-01
Registrerat för F-skatt
2020-01
Antal anställda
Omsättning < 1 tkr
SNI
43320
Byggnadssnickeriarbeten
70220
Konsultverksamhet avseende företags organisation
62020
Datakonsultverksamhet
66190
Andra stödtjänster till finansiella tjänster utom försäkring och pensionsfondsverksamhet

Omsättning/resultat (Tkr)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om kassalikviditet.

Antal anställda

För enskilda firmor saknas offentliga uppgifter om antal anställda.