Rickards Bygg logo

Rickards Bygg

Torsås

Presentation

Rickards Bygg bygger på affärsidén att vi tar våra kunders önskemål och drömmar och hjälper de att förverkliga de. Vi har en längtan att uppfylla kundens personliga önskemål skapa en förändring i varje hem.

Vi lyckas med vårt arbete och uppfyller kundens förväntningar, vi har över 30 års erfarenhet inom branschen där kunden alltid står i fokus i de projekt vi genomför.
Oavsett om det är ett litet eller stort projekt, arbetar vi med en passion att hjälpa Dig.

Bland våra arbetsområden finns till exempel:
Fasadrenovering
Fönstermontering
Golvläggning
Golvslipning
Isolering
Kakel / Klinkers
Köksrenovering
Målning / Tapetsering
Snickeri
Tak
Sten- och plattsättning

Vi erbjuder även städtjänster!

Telefon:
070-8325557
070-8915360

Med vänlig hälsning,
Rickard på Rickards Bygg
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Rickards Bygg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  570721-****
För enskilda firmor saknas publik ekonomisk information.

Omdömen

5
av 3

omdömen

 • Vårt garage och förrådstak blev väldigt fint! Noggrant och ordentligt gjort! Rekommenderas!
  Martin Rosander Johansson
 • Rickards Bygg har gjort ett utmärkt jobb i min sommarstuga genom att lägga furugolv i hall och storstuga, Pergola (laminat) i farstu samt att riva vägg. Många små lösningar gjordes genom finsnickeri för bästa anpassning och resultatet blev utmärkt. Då jag kom dit efter avslutat arbete var det dessutom städat efter arbetet! Håller tid, stämmer av arbetets gång och gör precis det man kommit överens om. Sist men inte minst ett trevligt bemötande.
  Erland Lettevall
 • Efter det att jag hade skickat in min förfrågan i januari blev jag efter ett par veckor kontaktad av Rickards Bygg. Vi kom överens om att ta en ny kontakt efter en månad när vädret hade blivit mer lämpligt för takarbete. Nästan på dagen en månad efter vår första kontakt ringde Rickards Bygg till mig talade om att dom skulle åka och titta på taket för att få en uppfattning om hur omfattande arbetet skulle bli. Samma dag som Rickards Bygg hade besiktigat taket så kontaktade dom mig och lämnade uppgift om arbetets omfattning, tidsåtgång och övriga praktiska saker. Jag bor i Stockholm så allting var nödvändigt att skötas via telefon, SMS och mail. Detta fungerade till 100%! Jag är utomordentligt nöjd med arbetet som är utfört. Hela takrenoveringen inklusive alla snickeriarbeten är utförda på ett mycket proffesionellt sätt. Jag har bokat in Rickards Bygg på flera nya jobb under våren bl a ett takbyte på en gäststuga.
  Henrik Sköldefalk