SFH (Städning Familjen Helsingborg) AB

Helsingborg

Om SFH (Städning Familjen Helsingborg) AB

SFH (Städning Familjen Helsingborg) AB är din pålitliga partner för städning. Vi är en familjär städfirma som tar hand om städningen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder mest för dig. Genom att lägga tonvikt på kundrelationer säkerställer vi att städningen utförs på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt. Vi använder enbart hjälpmedel och rengöringsmedel som är skonsamma mot ditt hem och miljön, vilket återspeglas i vår miljömedvetna approach. Vår kvalitetspolicy är grundad i att du som kund förtjänar att bli bemött på ett tillfredsställande sätt och vara helt nöjd med den service vi erbjuder. SFH AB – där omsorg om ditt hem möter högsta kvalitet i städning.

Då vi först är nöjda då ni som kund är nöjd-erbjuder vi alla våra tjänster med en nöjd kundgaranti. Som kund har du möjlighet att inom 36 timmar efter genomförd städning höra av dig om det skulle vara något du är missnöjd med och få det åtgärdat kostnadsfritt!
Allt ingår i priset och ingen dold kostnad.

-Godkänt F-skatt.
-50% RUT avdrag för privata personer direkt på faktura.
11

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt SFH (Städning Familjen Helsingborg) AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559452-3952
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2023-10-13
Momsregistrerat
2023-11
Registrerat för F-skatt
2023-10
Antal anställda 1–4
Omsättning < 1 tkr
SNI
81210
Lokalvård
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget skall bedriva lokalvård inom lokalvårdsbranschen och försäljning av städningstjänster till privata personer, föreningar samt skolor.

Omsättning/resultat (Tkr)

Uppgifter saknas om omsättning och resultat.

Kassalikviditet (%)

Uppgifter saknas om kassalikviditet.

Antal anställda

Uppgifter saknas om antal anställda.

Tjänster SFH (Städning Familjen Helsingborg) AB kan hjälpa dig med: