Alert Senior

Helsingborg

Om Alert Senior

Jag heter Helen Wallencrona och är platschef på Alert Senior i Helsingborg, Höganäs. Alert Senior är ett bemanningsföretag med inriktning på seniorbemanning. Verksamheten grundades 2014 och har idag kontor på ett 20-tal orter i Sverige. Våra medarbetare utför tjänster både mot privat- och företagsmarknaden, har lång erfarenhet och bred kunskap både från privat- och yrkesliv.

Våra Tjänster:

Trädgård:
Låt oss hjälpa dig att göra din trädgård vacker i sommar! Vi erbjuder gräsklippning, ogräsrensning,
träd- och buskbeskärning samt bortforsling till återvinning.

Hantverk - Utomhus:
Vi kan hjälpa dig med allt från att bygga altan och staket, till att byta fasadpaneler och måla om ditt hus och dina fönster.

Hantverk - Inomhus:
Vi erbjuder professionell hjälp med golvläggning, måleri, tapetsering och snickeriprojekt.

Städ:
Städhjälp på dina villkor!
Vi erbjuder skräddarsydda hemstädningstjänster utan bindningstid, så att du kan välja när och hur ofta du vill ha hjälp. Dessutom erbjuder vi flyttstädning, storstädning, fönsterputsning, tvätt och strykning för en komplett städning av ditt hem.

När du köper en ROT- och RUT-tjänst av Alert Senior ansöker vi om ditt preliminära rot- och rutavdrag och begär utbetalning från Skatteverket. Enkelt och smidigt för dig som kund.
9

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Alert Senior. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559376-7725
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-04-21
Momsregistrerat
2022-05
Registrerat för F-skatt
2022-05
SNI
81100
Fastighetsrelaterade stödtjänster
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva personaluthyrning och rekrytering av personal samt försäljning och affärsutveckling inom tjänstesektorn samt övrig därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda