Flytt och städ Västmanland AB logo

Flytt och städ Västmanland AB

Köping

Presentation

TJÄNSTER VI ERBJUDER 

Vi fixar allt som du kan behöva ha hjälp med vid en flytt och en städning. Vad och vart du än vill flytta står vi redo att hjälpa dig, flytthjälp, flyttstädning, kontorsflytt, kontorsstädning, storstädning, hemstädning, fönsterputs, byggstädning, pianoflytt och även utomlandsflyttar . Vårt mål är att erbjuda er som kunder en tjänst som gör att ni kan fokusera på det viktiga och roliga i livet, medans vi tar hand om det tråkiga!

Våra ledord är Noggrannhet, Kvalitet och Flexibilitet!

Genom att du tar hjälp från oss märker du snabbt skillnaden i vardags pusslet.  Oavsett om du har ett intensivt jobb som kräver mycket planering eller om du är pensionär, så ger vi dig den där extra avkopplingen med städhjälp kontinuerligt under hela året.

På denna länk kan ni besöka vår hemsida, där ni kan läsa lite mer om oss: https://www.flyttfirmav.se/
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Flytt och städ Västmanland AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559351-9647
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.2
av 22

omdömen

 • Christoffer granström mattila
 • De svarade supersnabbt på min förfrågan. Lätta att samarbeta med. Uppdraget utfördes precis som vi hade gjort upp om
  Anna-Lena Vestervall
  Svar
  Tack för fint omdöme! Önskar dig en fin dag!
 • Bra snabb och prisvärd service! Fint söt resultat. Kan starkt rekommendera
  Alexandra Hellberg
  Svar
  Tack så mycket Alexandra för det fina omdömet. Nöjet är helt och hållet på vår sida!
 • Snyggt och rent. Trevligt bemötande.
  Eva Malmkjell
  Svar
  Tack så mycket, väldigt trevligt bemötande. Nöjet är helt och hållet på vår sida!
 • Två trevliga personer kom som jobbat snabbt och bra. Trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående. Vi är så nöjda med den flytthjälp vi fick och kan varmt rekommendera firman.
  Elisabeth Hellström
  Svar
  Tack för fint omdöme! Önskar dig en fin dag!!

Tidigare jobb

Hemstädning

Behöver du professionell hjälp med din hemstädning? Då har du kommit helt rätt! Vi är ett pålitligt och miljömedvetet städföretag som utför hemstädning på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Vår kompetenta personal har rätt utbildning och mångårig erfarenhet inom branschen. Vi använder endast miljövänliga produkter och metoder och levererar städtjänster av maximal kvalitet. Hos oss står kunden i centrum. Därför anpassar vi oss alltid efter våra kunders specifika behov. Det är du som bestämmer vilka rum som ska ingå i hemstädningen och vad som ska rengöras. Anlitar du oss får du fantastiska resultat till förmånliga priser som inkluderar RUT-avdraget och moms. Tveka inte att kontakta oss redan idag för mer information om våra städtjänster!

Kontakta

Kontaktpersoner

Flytt & Städ Västmanland AB
+46102040025