ASTA Bygg AB logo

ASTA Bygg AB

Alla önskemål förtjänar högsta kvalité!

Presentation

ASTA BYGG AB certifierad träarbetare och specialist inom det mesta i byggbranschen, tar hand om dina önskemål. Under hans 26 års erfarenhet inom snickeri och bygg har han gjort många kunder nöjda och ni blir inte ett undantag.

 Allt från små och enkla, till större och mer komplexa ärenden.  Byta fönster eller dörr? Renovera kök eller bygga upp en sommarstuga?  Inga problem! Oavsett storleken på uppdraget levereras endast högsta kvalitén.

Tjänsterna utförs på ett ekonomiskt och miljövänligt sätt. Material köpes i en uträknat mängd för att undvika kasta rester. Dessutom köpes de med omtanken att det ska vara lämpligt och billigt för kunden.
Vi ser också till att tjänsten är av hög kvalité, tidsbesparande och säker. Det vill säga välplanerad och effektiv tjänst.
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt ASTA Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559340-4931
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 14

omdömen

 • De gjorde ett mycket bra arbete. In i minsta detalj blev det bra!
  Ulla
  Svar
  Tack ☺️ Välkommen åter 😊
 • Trevligt bemötande men uppvisar också att kan och vill utföra jobbet. Värdefulla råd och synpunkter. I slutändan är vi mycket nöjda med alla faktorer; ett mycket väl genomfört arbete och väl inom överenskommen tidsram!
  Peter Sandgren
  Svar
  Tack 🤩 Välkommen åter!!!!! 😄
 • Trevligt bemötande, klart och tydligt i kommunikationen, och som jag förstår det ett duktigt hantverk.
  Bengt Henrik Littorin
  Svar
  Tack 🤩 Välkommen åter!!!!😉😊
 • 1. Tydlig offert 2. Inga överpriser- välräknad mängd material, obefintligt spill 3. Noggrann, punktlig, ett jobb i taget inget flängande 4. Väldigt trevlig och hjälpsam 5. Städar, ordning och reda 6. Alltid mån att jag skulle vara nöjd Kort sagt en av väldigt få hantverkare jag både kan rekommendera och fortsatt köpa tjänster av!
  Thomas Gyllström
  Svar
  Tusen tusen tack 🤩 Jag också jättemycket höjd med Dig 😊😊
 • Anette Ottosson

Kontakta

Kontaktinformation