Tille Bygg AB logo

Tille Bygg AB

Handen

Presentation

Vi på Tille Bygg AB brinner för högkvalitativa och prisvärda hantverkare. Vi erbjuder dig en trygg och problemfri affär utan oväntade kostnader. Tille Bygg erbjuder totalentreprenad. Oavsett om det är ett badrum eller ett helt etage som ska byggas står vi för all kontakt med underleverantörer och vi tar ansvar för att det fungerar på bästa sätt. 

Tille Bygg har över 10 år av erfarenhet i branschen. Vi har sett det mesta och vet att allt går att lösa. Kommunikation mellan oss och kund är av största vikt, vare sig det berör färgbyte eller mått som behöver ändras. Det gäller små som stora projekt, vi begränsar oss inte. Vi renoverar och bygger nytt. Allt från dörrmontage till nyproduktion. 

Kostnadsfri offert är en självklarhet för oss och vi ser till att inköp av material, resor och arbetskostnader räknas noggrant. Våra kunder är de viktigaste för oss. De ska efter avslutad affär känna sig nöjda, både med pris och produktion. 
Vi har ansvarsförsäkring och F-skattsedel. 

Tille Bygg AB
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Tille Bygg AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559329-9885
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 8

omdömen

Kontakta