Händig Stockholm AB logo

Händig Stockholm AB

& Norrviken trädgård & design

Presentation

På Händig är vi riktigt duktiga på det vi gör så att ni kan fortsätta vara duktiga på det ni gör. Med våra pålitliga och kunniga proffs kan ni känna er trygga i att vi hjälper er med det ni behöver vare sig det handlar om flytthjälp, montering, möbelmontering, inköp, transport, kabelsanering eller trädgårdsarbete. Så låt oss ta hand om ditt hem eller er arbetsplats så ni kan fortsätta göra det ni gör bäst. 

På Händig erbjuder vi en rad olika tjänster men vi är mer än så. Vi är en helhetsleverantör när det kommer till det mesta som har med hem & kontor att göra. Nedan hittar ni ett urval av våra tjänster men tveka inte ringa, maila eller chatta med oss så skräddarsyr vi en lösning för just er. - Transport & Flytt

- Montering & Möbelmontering

- Trädgårdsarbete & skötsel

- Trädgårdsdesign

- Vaktmästeritjänster
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Händig Stockholm AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559321-4918
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.8
av 5

omdömen

 • Jag behövde hjälp med små saker som de flesta firmor tycker är för lite: Sätta upp en torkhiss, fixa vridpinnen på några persienner som har gått sönder, sätta upp lite hyllor och borra hål för att kunna sätta upp några tavlor. Jag anlitade företaget för 2 timmar. Killen som kom jobbade snabbt och effektivt, jag fick alla mina små saker fixade och jag är väldigt nöjd med det utförda arbetet, bemötandet och priset var också bra med rutavdrag. Jag anlitar dem gärna igen om jag behöver hantverkare hjälp i framtiden.
  Eva Okwakol
  Svar
  Tack för de fina orden Eva! Med vänliga hälsningar, Teamet på Händig
 • Ninni
 • Snabbt och bra utfört
  Britt-Marie Börjesson
 • Edwin Remijn
 • Oerhört trevlig och hjälpsam personal. Snabb service. Mycket kunniga på sin sak!
  Frida

Tidigare jobb

Beskärning träd - Lidingö

Före och efterbild på beskärning av träd hos kund på Lidingö