THN Snickeri AB

Trollhättan

Om THN Snickeri AB

OM OSS :

Vi på THN Snickeri AB kan hjälpa dig med allt när det kommer till takbyte, renoveringar, underhållsarbete, service, försäkringsärenden, nybyggnationer och ombyggnationer. I dagsläget är vi fem anställda som utför snickeriarbeten över hela Västra Götaland. Under våra år i byggbranschen har vi dels byggt upp ett stort kontaktnät, men framför allt lärt oss att anpassa oss efter kundens behov. Med detta kontaktnät och enbart svensk arbetskraft som ingår i kollektivavtal så klarar vi av alla typer av byggnationer. Vi har helt enkelt det lilla byggföretagets närhet med det stora byggföretagets kapacitet.

SNICKERI :
Under den senaste tiden har vi bland annat byggt badrum, bastu och kök, snickrat, kaklat och bytt fönster. Ja, vi har till och med byggt hus. Vi utför byggservice med egna snickare och hantverkare som tar ansvar för uppdraget - oavsett om det gäller renovering, entreprenad, snickeri, nybyggnad eller ombyggnation. Vårt mål är att du skall känna dig trygg för hur vi tar behandlar materialet och hur vi utför de olika arbetsmomenten på plats.

MÅLERI :
Vi på THN Snickeri AB utför även alla slags måleriarbeten - så som fasadmålning, byggnadsmålning och tapetsering. Detta gör vi åt både kommuner, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Våra målare besitter stort yrkeskunnande och servicekänsla och är alltid inne tidigt i byggprocessen. Med tanke på att vi jobbar under samma tak så är leden i organisation kort och kommunikationen går fortare så det blir kostnadseffektivt för kunden. Titta gärna på våra referenser. Vi vet hur man bygger och renoverar - allt ifrån altaner till fasader.
29

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt THN Snickeri AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559315-1102
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-04-29
Momsregistrerat
2021-05
Registrerat för F-skatt
2021-05
SNI
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
43320
Byggnadssnickeriarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Allt inom bygg.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda