THN Snickeri AB

Kode

Om THN Snickeri AB

OM OSS :

Vi pÄ THN Snickeri AB kan hjÀlpa dig med allt nÀr det kommer till takbyte, renoveringar, underhÄllsarbete, service, försÀkringsÀrenden, nybyggnationer och ombyggnationer. I dagslÀget Àr vi fem anstÀllda som utför snickeriarbeten över hela VÀstra Götaland. Under vÄra Är i byggbranschen har vi dels byggt upp ett stort kontaktnÀt, men framför allt lÀrt oss att anpassa oss efter kundens behov. Med detta kontaktnÀt och enbart svensk arbetskraft som ingÄr i kollektivavtal sÄ klarar vi av alla typer av byggnationer. Vi har helt enkelt det lilla byggföretagets nÀrhet med det stora byggföretagets kapacitet.

SNICKERI : 
Under den senaste tiden har vi bland annat byggt badrum, bastu och kök, snickrat, kaklat och bytt fönster. Ja, vi har till och med byggt hus. Vi utför byggservice med egna snickare och hantverkare som tar ansvar för uppdraget - oavsett om det gÀller renovering, entreprenad, snickeri, nybyggnad eller ombyggnation. VÄrt mÄl Àr att du skall kÀnna dig trygg för hur vi tar behandlar materialet och hur vi utför de olika arbetsmomenten pÄ plats.

MÅLERI : 
Vi pÄ THN Snickeri AB utför Àven alla slags mÄleriarbeten - sÄ som fasadmÄlning, byggnadsmÄlning och tapetsering. Detta gör vi Ät bÄde kommuner, bostadsrÀttsföreningar, företag och privatpersoner. VÄra mÄlare besitter stort yrkeskunnande och servicekÀnsla och Àr alltid inne tidigt i byggprocessen. Med tanke pÄ att vi jobbar under samma tak sÄ Àr leden i organisation kort och kommunikationen gÄr fortare sÄ det blir kostnadseffektivt för kunden. Titta gÀrna pÄ vÄra referenser. Vi vet hur man bygger och renoverar - allt ifrÄn altaner till fasader.
10

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat pÄ de jobb dÀr konsumenten bekrÀftat att de har valt THN Snickeri AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559315-1102
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-04-29
Momsregistrerat
2021-05
Registrerat för F-skatt
2021-05
SNI
41200–
Byggande av bostadshus och andra byggnader
43320–
Byggnadssnickeriarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Allt inom bygg.

OmsÀttning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anstÀllda