Nova Parkett AB

Farsta

Om Nova Parkett AB

- Hej, vi har bytt namn! samma företag men nytt namn (tidigare Galindos Bygg & Golvläggning AB)

Välkommen till oss på Nova Parkett AB, du som söker en kunnig och pålitlig firma för städning, snickeri och golvarbeten i Stockholm.

Jag som ligger bakom företaget heter Julio Cesar. Efter över tio år i städbranschen som anställd hos andra slog jag på stort och öppnade mitt eget städföretag med målsättningen att erbjuda professionella städtjänster som underlättar mina kunders vardag. Idag har vi tagit klivet och är ett aktiebolag där vi även har utvidgat vår verksamhet till bygg med specialisering på snickerier och golvarbeten.

Vår målsättning är att alla ska kunna ta hjälp av tjänsteföretag och få mer tid över till sig själva och sin familj. Självklart till ett riktigt bra pris och rätt försäkrade!

Tjänster vi utför:
- Hemstädning
- Flyttstädning
- Golvvård
- Fönsterputs
- Flytthjälp
- Kontorsstädning
- Trappstädning
- Målning.
- Golvslipning
- Golvläggning
- Snickeriarbeten

Våra tjänster riktar sig både mot privatpersoner och företag och vi erbjuder en fullständig nöjdhetsgaranti. Om du inte är nöjd med arbetet så återkommer vi och åtgärdar det kostnadsfritt tills du är nöjd.

Som privatperson har man rätt att nyttja RUT-AVDRAG om 50% på städtjänsterna vi erbjuder och ROT-AVDRAG om 30 % på byggtjänsterna vi erbjuder.

Har ni frågor eller vill ha kostnadsfria offerter är ni välkomna att kontakta oss.

Våra öppettider / telefontider:
Månd - Sönd 07:00-20:00
126

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Nova Parkett AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559238-4498
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2020-01-24
Momsregistrerat
2020-02
Registrerat för F-skatt
2020-02
SNI
81210
Lokalvård
43330
Golv- och väggbeläggningsarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva verksamhet inom golvläggning, golvslipning, renovering, målning, städning åt privatperson samt lokalvård.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda