Geddeholms Allservice

Vi förenklar din vardag

Om Geddeholms Allservice

För oss på Geddeholms Allservice är det passion och noggrannhet som genomsyras i allt vi gör. Vi har mångårig erfarenhet av städning, träd- gårdsarbeten och byggjobb. All personal pratar bra svenska och har schyssta löner & arbetsvillkor. Våra priser är konkurrenskraftiga, vi arbetar effektivt, miljömedvetet och tummar aldrig på kvalitén! Vi tar oss an uppdrag i hela Västerås med omnejd och utgår från naturnära Gäddeholm!

Hemstädning - hjärtat i vår verksamhetFör oss som jobbar med hemstädning, betyder nöjda kunder allt! Vårt driv finns i att hjälpa familjer som har svårt att få vardagen att gå ihop, eller alla som saknar orken med det som känns tungt - att städa hemma. Då kommer vi för att göra vardagen lite enklare. Vi för en dialog om vilken hjälp just du behöver. Alla kunder är unika och vi anpassar vår städning efter dina behov och önskemål. Det finns många anledningar till att välja just oss.

Prisexempel (angivet med avdragen RUT eller ROT):
Hemstädning: 200 kr/tim
Fönsterputs: 220 kr/tim
Trädgårdsarbete: fr 220 kr/tim
Hemma-fix: fr 230 kr/tim
Bygg/målning och andra ROT- tjänster: fr 330 kr/tim


8

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Geddeholms Allservice. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559085-5416
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2016-11-16
Momsregistrerat
2016-12
Registrerat för F-skatt
2016-12
SNI
81210
Lokalvård
43320
Byggnadssnickeriarbeten
78200
Personaluthyrning
47112
Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad
71123
Teknisk konsultverksamhet inom elteknik
Verksamhetsbeskrivning
Konsultverksamhet inom friskvård, träning och kroppsvård, samt projektering av solcellsanläggningar. Dessutom personalbemanning inom skola och barnomsorg och därmed förenlig verksamhet. En annan verksamhet är att erbjuda allservice till privatpersoner med hushållsnära tjänster såsom städning, trädgårdsarbeten och enklare byggtjänster, samt uthyrning av personal till byggföretag och därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda