Ekoteket Sverige AB

Halmstad

Om Ekoteket Sverige AB

Ekoteket är det lilla lokala företaget som erbjuder personlig service efter kundens önskemål. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar främst inom löpande städ av privatbostäder där vi tillsammans med er bestämmer den städrutin som passar era behov bäst. På så sätt håller vi nere era kostnader och ni kan njuta av hemtrevnad på era egna villkor.  Vi arbetar med miljövänliga rengöringsmedel och vi anser att det är bäst för både oss och er om det är samma person som städar hos er vid varje tillfälle.  På sommaren driver vi även caféet på Hallandsgården och vi hjälper mer än gärna till med catering, hjälp vid servering och andra hushållsnära tjänster såsom matlagning, tvätt, inköp och andra ärenden. 
3

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Ekoteket Sverige AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556994-4688
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2014-12-09
Momsregistrerat
2015-01
Registrerat för F-skatt
2015-01
SNI
81210
Lokalvård
56100
Restaurangverksamhet
47112
Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad
47911
Postorderhandel och detaljhandel på Internet med brett sortiment
Verksamhetsbeskrivning
Bolagets verksamhet ska bedriva handel med ekologiska och miljövänliga produkter motsvarande det utbud som återfinns inom livsmedels- och detaljhandeln såsom hygien, städ, konfektion och heminredning. Vidare skall företaget bedriva catering- och caféverksamhet samt hyra ut tjänster inom dessa områden. Och därmed förenlig verksamhet såsom att arrangera konserter och andra events. Företaget bedriver även handel med värdepapper.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Ekoteket Sverige AB kan hjälpa dig med: