Xpressbygg

Klippan

Om Xpressbygg

Att bygga nytt är att förverkliga sin egen dröm om hur ett nytt hus, garage, sommarstuga eller uthus ska vara. Det är en resa som vi har hjälpt många kunder med. Hos oss på Xpressbygg kan du få hjälp med alla stegen i processen, oavsett om du själv stå som byggherre, eller du ger oss förtroendet att vara din totalentreprenör. Kontakta oss i fall du vill veta mer om hur det fungerar. Vi är ett byggföretag som startades 2016 i Perstorp, tredje bästa tillväxtkommun i Skåne.

Du kan nu på ett smidigt sätt att visualisera samt få en prisuppgift på en måttanpassat glasparti. Skapa allt ifrån skjutpartier, fasta partier, till olika kombinationer med bröstning, överljus eller vädringslucka. Våra partier i standardmått finns på hemsidan.
Självklart är det du som bestämmer måtten!
4

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Xpressbygg. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556925-7156
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2013-03-13
Momsregistrerat
2013-04
Registrerat för F-skatt
2013-05
SNI
43342
Glasmästeriarbeten
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska utföra reparationer och installation av fönsterglas i byggnader och bilglas samt glasning av tavlor jämte därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda