Tingvalla Agentur & Handels AB logo

Tingvalla Agentur & Handels AB

Karlstad

Presentation

"Vi skulle aldrig kommit dit vi är idag om vi inte haft så många nöjda kunder"

Välkommen till Tingvalla Byggtjänst AB

Vi startade verksamheten år 2005 med målsättningen att vi ska göra skillnad och till ett bra pris leverera lite mer och därmed överträffa dina förväntningar. Sedan starten har vi för varje år som gått stadigt ökat vår omsättning och även vår personalstyrka. Vi är i dag totalt 12 personer som varje dag arbetar hårt för att göra så att du som kund blir nöjd med oss.

Tingvalla Byggtjänst AB utför nybyggnation samt renoveringsarbeten så som:

- Takbyten (Tegel, Betong och Plåt)
- Fasadbyten & Fönsterbyten
- Tillbyggnad, Ombyggnad och Renoveringar
- Tilläggsisolering

Tingvalla Byggtjänst ska med hög kvalité vara det mest effektiva och prisvärda alternativet för dig som kund. Vi vill att du som kund skall känna dig trygg med oss, så därför gäller följande när du arbetar tillsammans med oss:

- Vi har självklart F-skatt
- Vi arbetar enligt rådande svenska byggnormer och standard
- Vi har Full ansvarsförsäkring
- Vi ger Garanti på allt arbete vi utför

Tveka inte på att kontakta oss eller gå in på vår hemsida för mer info om oss.
Väl mött Tingvalla Byggtjänst AB med Personal
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Tingvalla Agentur & Handels AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556894-4499
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

  • Har absolut ingenting att klaga på. Mycket bra bemötande från både Andreas och Marcus, noggrant utfört med hög kvalitet och ändå med ett konkurrenskraftigt pris. Kommer absolut att anlita dem igen om behovet skulle uppstå.
    Anders Karlsson

Tidigare jobb

Takbyte (Fernsviken, Molkom)

En kund som efter vårt första jobb där har varit oss trogen och anlitat oss flera gånger på olika projekt och även rekommenderat oss vidare flera gånger. Vi rev av det gamla taket och planken som pappen låg på. Vi reglade på taket och lade mer isolering innan den nya råsponten. Efter detta så lade vi på papp, läkt och takplåt av märket Solstadstaket som Armat levererar till oss. Vi förlängde även takfoten och uthänget över gavlarna.

Takrenovering (Brf Strandvägen 24, Karlstad)

På Brf Strandvägen 24 behövdes det renoveras tak. Då vi tidigare med gott resultat renoverat i deras fastighet när de skulle byta alla fönster. Så tvekade de inte utan kom till oss med en förfrågan om vi kunde hjälpa dem. Givetvis så tog de in offerter från våra konkurrenter, men kännedomen om oss och vad vi kan tillsammans med prisbilden visade sig ligga till vår fördel.

Tillbyggnad (Götetorpsvägen, Skoghall)

Här på Götetorpsvägen fick vi äran att bygga till villan på både fram och baksidan. På framsidan så blev det en större välkomnande entré, samt att man istället för en balkong fick ett större rum på övervåningen där man nu kan sitta och titta på TV. På nedervåningens baksida blev det ett stor välkomnande vardagsrum med en stor dubbeldörr ut till terrassen så man inte behöver trängas om man möts och på övervåningen blev det ett extra sovrum och i källaren så blev det ett förråd.

Köksrenovering och invändig renovering (Ringgatan, Råtorp)

När vi hade renoverat taket på Ringgatan på Råtorp så fick vi förfrågan om vi även ville hjälpa dem med den invändiga renoveringen. Vi riktade golvet och lade nytt trägolv i hela huset, bytte alla fönster, fixade ventilationen och monterade det nya köket.

Fasadbyte och ny veranda (Högmyrsgatan, Stockfallet)

På den här villa har vi bytt fasad, tilläggsisolerat fasaden och vi har byggt ny inglasad veranda. När det sedan är dags för att byta tak, då kommer vi spika råspont och förlänga taket så att det blir ett riktigt överhäng på taket, det är bra för det skyddar fasaden samt tar bort en del av strålningsverkan då det är stjärnklara kvällar på vintern.

Kontakta