RutStäd.se

Hjälp med allt från städning till flytt...

Om RutStäd.se

Välkommen till Rutstäd!
- Hjälp med allt från städning till flytt i Roslagen & Norra Stockholm.

Vi sysslar med flytt, städning, heminredning, utemiljö & trädgård. Här på Servicefinder vill vi gärna erbjuda; flytthjälp, flyttstädning, storstädning, dödsbostädning & dödsbotömning, trappstädning samt möbelmontering & enklare renoveringar. Men, besök gärna vår hemsida så får ni en komplett information om alla de tjänster vi erbjuder.

Vi på Rutstäd väljer alltid det mest ekologiska och miljövänliga. Vår personal är försäkrade, vi är kollektivt anslutna och att vi erbjuder alltid 100% nöjd kundgaranti i kombination med vår ansvarsförsäkring hos TryggHansa.

P/S. Vill ni veta varför det är bättre att anlita en städfirma som erbjuder flytt, jämfört med en flyttfirma som erbjuder flyttstädning? Tveka inte att ta kontakt och ställ frågan. D/S.
56

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt RutStäd.se. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556547-6743
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 1997-10-23
Momsregistrerat
1997-01
Registrerat för F-skatt
1997-01
SNI
81210
Lokalvård
49420
Flyttjänster
73120
Mediebyråverksamhet och annonsförsäljning
Verksamhetsbeskrivning
Aktiebolaget ska bedriva rådgivning i kost & träning samt utbildning och föreläsning inom kost och hälsa. Samt att företaget skall arbeta med affärsutveckling inom turism och besöksnäringen samt bedriva event och evenemang inom underhållning. Samt även bedriva verksamhet inom hushållsnära tjänster.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda