Hitta advokat i Borlänge

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Viktigt att få ett förtroende och att ärendet tas på allvar.

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
  • 4,7
  • 10 000+
    Anslutna företag
  • 8 427
    Pågående jobb
  • 22 000+
    Omdömen om företag
  • 4,6/5
    Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt advokat för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Populära tjänster relaterade till juridik

Bokföring/Redovisning i Borlänge

Bokföring/Redovisning i Borlänge

Behöver du hjälp med din bokföring? Här får du snabbt offerter från företag som tar hand om din bokföring och redovisning. Att lämna en förfrågan hos oss är helt kostnadsfritt och inte bindande.

Husbesiktning i Borlänge

Husbesiktning i Borlänge

Behöver du hjälp av en certifierad besiktningsman? Oavsett om du ska köpa eller sälja rekommenderar vi dig att ta in en certifierad besiktningsman. Hos oss kan du jämföra offerter och omdömen från flera företag som utför besiktningar, det är dessutom helt gratis!

Kontrollansvarig i Borlänge

Kontrollansvarig i Borlänge

Här kan du bli kontaktad av en kontrollansvarig inom bygg och projektering. Lämna en förfrågan så får du inom kort offerter från experter nära dig. Det kostar inget och är utan förpliktelser.

Revisor i Borlänge

Revisor i Borlänge

Är det dags för bokslut? Lugn, här han du enkelt få gratis offerter från kompetenta redovisningsbyråer som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan så får du svar från proffs inom kort.

Några av våra populära företag

Ragnarssons Juridiska Byrå AB

(28 omdömen)

Ragnarssons Juridiska Byrå erbjuder juridiska tjänster inom rättsområden såsom avtalsrätt, migrationsrätt, familjerätt, testamenten, gåvobrev, …

Ragnarssons Juridiska Byrå erbjuder juridiska tjänster inom rättsområden såsom avtalsrätt, migrationsrätt, familjerätt, testamenten, gåvobrev, arbetsrätt, bolagsrätt och tvistelösningar. Byrån agerar även som målsägandebiträde i brottmål och hjälper små och stora företag att få betalt för sina tjänster och …

Senaste förfrågningarna för juridik

Hjälp med juridik i Borlänge, inom 3 månader

Lars lämnade en förfrågan våren 2022:

Hjälp med juridik i Borlänge, inom 3 månader

Min bror har stulit 220.000 tidigare.
Nu stal han unika prylar som jag har sparat i 40 år.
Värdet är inte ens värderbart.
Han är en kleptoman psykopat som har förstört mitt liv.
Dessa prylar skulle bli min pensionsförsäkring, tänkte jag.
Fick pension nyss, 4999 kr vid 62 års ålder.
Jag gav 2 miljoner till mina barn, tidigare och fattigare än någonsin.

Lars fick 2 svar på sin förfrågan

Dömd på lösa grunder mot mitt nekande

Daniel lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Dömd på lösa grunder mot mitt nekande

Blev för ett par år sedan dömd på lösa grunder mot mitt nekande för att ha kört bil med thc i blodet. Har inget minne av att ha intagit thc vid tillfället och sa detta i tingsrätten men blev ändå dömd och blev av med körkortet... Har sedan dess varit isolerad boendes långt ute på landet utan körkort / buss i närheten och detta har lett till att jag varit grovt deprimerad då jag ej kan ta mig någonstans på egen hand.

Pga detta tvingas jag gå och pissa i en kopp flera månader för att få ta om körkortet, utan varken möjlighet att ta mig dit för att göra detta eller råd att bekosta det... Som grädde på moset har släkt & vänner uteslutit mig då jag är stämplad som knarkare vilket inte gjort saken bättre.

Blev hänvisad till advokat efter att ha berättat för min lokala vårdcentral vad som hänt, att jag varit grovt deprimerad & t.om. nära självmord ett par gånger pga denna situation. Vill gärna ha tillbaks mitt körkort samt kompensation för detta.

Daniel fick ett svar på sin förfrågan

Juridik

En jurist är någon som kan erbjuda konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska kalla sig advokat.

Så när du nu anlitar en [katistad] så är det av stor vikt att du ser till att att juristen eller advokaten har den erforderliga kompetensen inom området du vill ha hjälp med. För många områden, som exempelvis inom det familjejuridiska området (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så räcker det med specialister som kanske inte är advokater, men som klarar ditt ärende ändå. En begravningsentreprenör kan till exempel vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Borlänge

I Dalarnas län finns staden Borlänge med en befolkning om 48000. Borlänge är Dalarnas största stad såväl som Sveriges tjugofemte största tätort. I Borlänge finns bland annat Kupolen som är ett av alla köpcentrum.

Borlänge har mycket att erbjuda vad det gäller sevärdheter. Några av många museer som ligger i Borlänge är bland annat Dalregementets Museer, Geologiska museet såväl som Torsångs Motormuseum. Bland naturreservat och naturupplevelser finns Bysjörundan, Holmtjärn, Skalsberget och Tunaån. För att nämna några fornminnen och minnesmärken, så finns det i Borlänge exempelvis järnåldersgraven Äxuln och gravar från järnåldern. I Borlänge ligger också ett gravfält från vikingatiden. En fin kyrka i Borlänge är Torsångs Kyrka.

I Borlänge är den mest framträdande näringen den starka industrin. Exportföretag såsom Stora Enso finns i Borlänge. Den energiska dynamiken hos bra företagare blickar åt ett bra näringsklimat som betonar ett gott företagsliv.