Hjälp med juridik i Borlänge

Hjälp med juridik i Borlänge

Blev för ett par år sedan dömd på lösa grunder mot mitt nekande för att ha kört bil med thc i blodet. Har inget minne av att ha intagit thc vid tillfället och sa detta i tingsrätten men blev ändå dömd och blev av med körkortet... Har sedan dess varit isolerad boendes långt ute på landet utan körkort / buss i närheten och detta har lett till att jag varit grovt deprimerad då jag ej kan ta mig någonstans på egen hand.

Pga detta tvingas jag gå och pissa i en kopp flera månader för att få ta om körkortet, utan varken möjlighet att ta mig dit för att göra detta eller råd att bekosta det... Som grädde på moset har släkt & vänner uteslutit mig då jag är stämplad som knarkare vilket inte gjort saken bättre.

Blev hänvisad till advokat efter att ha berättat för min lokala vårdcentral vad som hänt, att jag varit grovt deprimerad & t.om. nära självmord ett par gånger pga denna situation. Vill gärna ha tillbaks mitt körkort samt kompensation för detta.

Vill du också få gratis offerter?

Den här förfrågan lämnades i kategorin Advokat i Borlänge. Spara tid och låt företag kontakta dig istället. Få svar från våra anslutna företag.

Skapa förfrågan