Husbesiktning av villa på 85 kvm i Karlskrona

Den här förfrågan lämnades hösten 2023 i kategorin Besiktningsman i Karlskrona

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vilken typ av fastighet ska besiktigas?
Du måste välja ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag ved inte vilken tjänst jeg skal använda (överlåtelsebesiktning, statusbesiktning, köpargenomgång, fukt kontroll, mm). Jag funderar på att köpa en äldre villa från 1850 på 85 kvm. Fastigheten behöver moderniseras och i dette sammanhang skulle jag vilja veta fastighetens allmänna hälsa. Fel och brister, behov av förbättringar (på kort og lång sikt) mm. Vad skulle du rekommendera här? Och vad blir priserna för de olika tjänsterna (statusbesiktning, överlåtelsebesiktning mm)?
Typ av fastighet som ska besiktigas
Villa
Yta i kvm som besiktningen avser
85
Vilket byggår är det på fastigheten?
1850 (Ombyggt 1948)
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Husbesiktning av villa på 85 kvm i Karlskrona
Husbesiktning

Blogginlägg om husbesiktning

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.