Taktvätt av enplansvilla i Mora

Den här förfrågan lämnades hösten 2021 i kategorin Taktvätt i Mora

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vilken typ av tak gäller uppdraget?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Taktvätt av en timmerkåk och ett garage. Enplansvilla.
Vilken typ av tak gäller uppdraget?
Betong
Hur många våningar huset har
En våning
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Taktvätt

Fick vänta så länge, var rädd att snön skulle hinna komma. När jag kontaktade er över min besvikelse,då gick det fort då kom dom dagen efter. Annars trevligt … Visa mer

Fick vänta så länge, var rädd att snön skulle hinna komma. När jag kontaktade er över min besvikelse,då gick det fort då kom dom dagen efter. Annars trevligt bemötande bra pris. Glad att det blev gjort.

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Specialrengöringar Dalarna för jobbet. Specialrengöringar Dalarna har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 3.0.

Övriga företag som svarade:
  • Fastwash Sverige AB

Andra som fått hjälp med taktvätt

Taktvätt
Taktvätt i Trelleborg
Ta bort mossa och alger på taket.
Taktvätt av enplansvilla i Mora
Tvättning av ett tak i Kristianstad
Pris på taktvätt asbesttak, endast en sidan på en skånelänga, svar önskas på mail då jag inte kan svara i telefon på arbetstid!

Företag som är intresserade av taktvätt i Mora

Blogginlägg om taktvätt

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.