Dränera sutteränghus i Eskilstuna

Den här förfrågan lämnades sommaren 2021 i kategorin Dränering i Eskilstuna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi har ett sutteränghus byggt på 40-talet, utbyggt -65. Den nyare delen står direkt på platta, den äldre har källare. Mitt under huset är det även en matkällare belägen 0,5 m djupare än övriga källaren. För över 25 år sedan dränerades huset runt tre sidor med platonmatta. För 2 månader sedan började det komma vattenpölar på matkällarens golv. Väggarna i källaren har också fuktnivåer över 90 % längst ner mot golvet. Vi behöver därmed dränera om, en sträcka på ca 30-40 m. Vi bor i Kvicksund.
Ange marktyp på grävområdet
Mestadels lerjord
Önskat startdatum
Inom 6 månader
Dränering

Andra som fått hjälp med dränering

Dränering
Dränering av husgrund i Eskilstuna
Villa med källare behöver dräneras förebyggande, inga aktuella fuktproblem men vill passa på att göra detta i samband med omläggning av trädgärden planerat inom de närmaste veckorna. Huset…
Dränering
Dränering i Eskilstuna
Vi har en blöt gräsmatta som vi behöver hjälp med.

Blogginlägg om dränering

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.