Riva entre betongtrappor och bygga en ny trätrappor eller metaltrappor i Bromma

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Trappor i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver riva entre betongtrappor på hus och bygga en ny trätrappor eller metaltrappor.
Vad skall göras?
Installera eller ersätt metalltrappor eller räcken
Installera eller ersätt trätrappor eller räcken
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Riva entre betongtrappor och bygga en ny trätrappor eller metaltrappor i Bromma
Trappor

Ett företag svarade på jobbet

  • Ja-ha Entreprenad AB

Andra som fått hjälp med trappor

Trappor
Renovera trappor för BRF i Stockholm, inom 6 månader
Renovera 2 st trappor utanför portarna. Byta ut klinkers och bila bort en bit på en av trapporna. Trapporna är 4,5 * 1,5 och 7,5 * 2,5 meter. Trapporna är utomhus. Jobbet ska göras till våren.
Riva entre betongtrappor och bygga en ny trätrappor eller metaltrappor i Bromma
Montering av trappa och målning av väggar i Stockholm, inom 3 månader
Tillverkning alt montering av trappa i butiksmiljö samt målning av väggar mm obs hög takhöjd.
Trappor
Renovera alternativt byta ut innertrappa i Järfälla
Behöver renovera, alternativt byta ut vår innertrappa ner till källarvåningen. I båda fallen gäller att en dörr, eller grind måste finnas med vid nedgången till trappan. Vi vill att någon…
Riva entre betongtrappor och bygga en ny trätrappor eller metaltrappor i Bromma
Ta bort gjuten trappa och bygga ny i Stockholm
Ta bort gammal gjuten trapp och bygga ny. Utomhus.
Trappor
Renovera och måla två trappor med 14 steg i Stockholm
Har två trappor med 14 steg var som behöver renoveras och målas. På alla trappsteg har vi heltäckningsmattor som vi vill få bort.
Riva entre betongtrappor och bygga en ny trätrappor eller metaltrappor i Bromma
Renovering av svängd trappa med öppna steg i Malmö
Renovering av svängd 70-talstrappa med "öppna steg", önskas byggas om till "stängda steg", nya steg i trä (typ stepkit) samt nytt räcke. Det är 15 steg. Trappan ska matcha husets ålder (1910)…

Vanliga frågor och svar om trappor

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om trappor

2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.