Målning av finsnickeri i Spånga

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin hantverkare/målare

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver hjälp att restaurera 4 st garderobsdörrar och en tillhörande dörr, samtliga med spröjs. Samma sak gällande ett par blombänkar med tillhörande väggfästen i metall. Arbetet omfattar slipning, spackling och målning. Nya dörrknoppar, handtag och beslag är av intresse.
Vad som ska målas eller tapetseras
Köksluckor / Skåp / Lådor
Annat
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Målning av finsnickeri i Spånga
Målning / Tapetsering

NG Bygg renoverade platsbyggda garderobsdörrar och en dörr, alla med spröjs och speglar samt två blombänkar. Allt var arkitektritat och tillverkat för ca 35 år … Visa mer

NG Bygg renoverade platsbyggda garderobsdörrar och en dörr, alla med spröjs och speglar samt två blombänkar. Allt var arkitektritat och tillverkat för ca 35 år sedan och rejält slitet. Hade flera möten med hantverkare som tyckte jag skulle slänga och låta dem bygga nytt. Endast två snickare, varav Goran på NB Bygg var den ene, tyckte jag skulle renovera.

Allt fungerade över förväntan. Från punktlighet inför vårt möte till leverans, utfört arbete och pris. Har fler jobb på gång hemma och kommer definitivt anlita NG Bygg för dessa.

6 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 6 företag och valde NG Bygg för jobbet. NG Bygg har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Homemaking
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Starkare hantverk Stockholm AB
 • Bedri Bygg & Co AB
 • Asek Renovering & Städning AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning / Tapetsering
Renovering av sovrum i Stockholm, Inom 3 månader
Renoveringen av mitt sovrum. Det innebär borttagning av gamla tapeterna, helspackling av alla väggar och slipning av alla träpartier (golvlister och dörrkarmar) inkl garderob.

Målning av finsnickeri i Spånga
Fasadmålning i Älvsjö, inom 3 månader
Husfasad i 2 plan i behov av uppfräschning. Färg finns. Byggställning behövs.
Målning / Tapetsering
Spackling och målning av väggar i en 90 kvm lägenhet i Stockholm
Vi ska sälja en lägenhet i Kista, fyra rum och kök om totalt 100 kvm, det ska inte målas i badrum och duschrum så totalt runt 90 kvm. Väggarna ska spacklas och målas vita.
Målning av finsnickeri i Spånga
Målning av väggar i Stockholm
Måla väggar i lägenhet 53 m2, önskar få det gjort i mitten av augusti.
Målning av finsnickeri i Spånga
Fasadmålning av ett hus i Lund, inom 3 månader
5 stycken husfasader plus vindskivor skall målas. 3 fasader på huset, 2 stk på garaget. Arbetshöjd 2.5-7 meter , arbetsställning behövs. En av fasaderna har en källartrappa under sig. Det…
Målning av finsnickeri i Spånga
Målning av husfasad och balkong i Sätra, Stockholm, innan mitten av juli
Måla fasaden och balkongen på framsidan. Gärna innan mitten av juli.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.
2019-12-29
Drömmer du om att måla, bygga eller renovera? Här har vi fem tips på projekt du kan göra 2020. Börja fundera redan nu på vad du vill göra och se fram emot det kommande året och allt det har att bjuda på.