Målning av finsnickeri i Stockholm

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin Målare.

Du kan också få hjälp med Målare i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du målare?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver hjälp att restaurera 4 st garderobsdörrar och en tillhörande dörr, samtliga med spröjs. Samma sak gällande ett par blombänkar med tillhörande väggfästen i metall. Arbetet omfattar slipning, spackling och målning. Nya dörrknoppar, handtag och beslag är av intresse.
Vad som ska målas eller tapetseras
Köksluckor / Skåp / Lådor
Annat
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Målning av finsnickeri i Stockholm
Målning / Tapetsering

NG Bygg renoverade platsbyggda garderobsdörrar och en dörr, alla med spröjs och speglar samt två blombänkar. Allt var arkitektritat och tillverkat för ca 35 år … Visa mer

NG Bygg renoverade platsbyggda garderobsdörrar och en dörr, alla med spröjs och speglar samt två blombänkar. Allt var arkitektritat och tillverkat för ca 35 år sedan och rejält slitet. Hade flera möten med hantverkare som tyckte jag skulle slänga och låta dem bygga nytt. Endast två snickare, varav Goran på NB Bygg var den ene, tyckte jag skulle renovera.

Allt fungerade över förväntan. Från punktlighet inför vårt möte till leverans, utfört arbete och pris. Har fler jobb på gång hemma och kommer definitivt anlita NG Bygg för dessa.

6 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 6 företag och valde NG Bygg för jobbet. NG Bygg har utfört 18 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Bedri Bygg & Co AB
 • Starkare hantverk Stockholm AB
 • Asek Renovering & Städning AB
 • Home Making Stockholm

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning / Tapetsering

Målning av ett rum i Tyresö

Målning av ett rum ungefär 3×4 meter, väggar och tak. Samt byte av golvlister.
Målning av finsnickeri i Stockholm

Målning och spackling av ett litet sovrum i Stockholm, inom 3 månader

Kan påbörjas omgående. Gärna lokal målare i västerort.
Spackla väggar och tak samt måla dessa.
Målning av finsnickeri i Stockholm

Paint an apartment in Stockholm

Apartment with 96 sqm, painting a few rooms at Hagsatra.
Målning av finsnickeri i Stockholm

Måla väggar och lister samt åtgärda hål i Stockholm

1 rum, 2 st väggar.
Åtgärda hål, spackla, slipa, måla.
Måla sockellister och taklister.
Målning av finsnickeri i Stockholm

Spackla och slipa väggarna i ett vardagsrum i Stockholm, inom 3 månader

Jag önskar offert för att spackla och slipa väggarna i mitt vardagsrum, cirka 18 kvm (en dörr och två fönster) på Norrbackagatan i Stockholm runt den 8 januari. Önskar även en separat offert…
Målning / Tapetsering

Måla om väggar och byta diskbänk i Huddinge

Spacka små hål, måla om vägg och bytt av en lite diskbänk.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.