Löpande hemstädning av villa på 108 kvm i Simrishamn

Den här förfrågan lämnades hösten 2021 i kategorin Hemstädning i Simrishamn

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Clean full house consisting of 3 bedrooms/ Kitchen dinning room / Bathroom / living room and hall . All flat surfaces to be dusted and wiped off properly also under ornaments . Vacuum and wash all floors. also underneath furniture where accessible. Clean into all corners. Wipe off lights and window sills. Clean bathroom basin / bath and shower . Clean kitchens sink and counters. Wipe off kitchen cabinets 7 oven and fridge when needed. Clean any spiderwebs in corners if any . Cleaning needs to be done at an agreed day and time twice a month.
Hur ofta hemstädningen ska ske
Varannan vecka
Yta i kvm som ska städas
108 sqm
Vilken typ av bostad ska städas?
Villa
Hemstädning

Very good quality work. She will come and clean regularly .
I can highly recommend her highly.

Jannes Städ i Skåne fick jobbet!

Konsumenten valde Jannes Städ i Skåne för jobbet. Jannes Städ i Skåne har utfört 3 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Andra som fått hjälp med hemstädningsjobb

Hemstädning
Löpande hemstädning av villa på 120 kvm i Simrishamn
Löpande hemstädning av villa på 120 kvm.
Hemstädning
Löpande hemstädning av 79 kvm i Simrishamn
Löpande hemstädning av 79 kvm.
Hemstädning
Hemstädning av villa på 250 kvm i Simrishamn
Städning av äldre fastighet.
Hemstädning
Löpande hemstädning av lägenhet på 80 kvm i Uppsala
Damning av alla ytor, avtorkning av bänkar även fönsterbänkar, dammsugning, ev. våttorkning av golv, toalettrumsrengöring, avtorkning av skåpsdörrar och lådor i kök.
Hemstädning
Hemstädning av lägenhet på 100 kvm i Stockholm
Hemstädning av lägenhet på 100 kvm.
Hemstädning
Hemstädning av villa på 120 kvm i Simrishamn
Inför uthyrning eller efter uthyrning av skånelänga i Skillinge, Simrishamn.

Vanliga frågor och svar om hemstädningsjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om hemstädningsjobb

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2023-01-04
Vill du anlita ett företag för ett arbete i hemmet? Kanske för en hemstädning eller renovering? Då kan du få upp till 75 000 kr i skattereduktion. Här är en lista som hjälper dig ha koll på vad som gäller för rut- och rotavdraget.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.