Husbesiktning av villa på 148 kvm i Köping

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Besiktningsman i Köping

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vilken typ av fastighet ska besiktigas?
Du måste välja ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej,

Mina föräldrar är nära på att köpa ett hus och vi vill gärna göra en överlåtelsebesiktning. Vi har fyra punkter vi gärna vill få svar på innan vi beställer. Jag länkar huset vi är intresserade av nedan för exakta husdetaljer.

1. Vad ingår i en komplett övergångsbesiktning och vad kostar det hos er?
2. Kan vi vara med under själva besiktningen och ställa frågor om alla anmärkningar?
3. Kan vi få råd och hjälp med vår undersökningsplikt som köpare? (Vad behöver vi titta/tänka på utöver övergångsbesiktningen?)
4. Huset vi vill besiktiga har en vind som endast är åtkomlig genom ett stege utifrån. Det finns en bild på vindsluckan på hemsidan, men jag kan bifoga fler bilder via mail. Säljarens besiktningsman valde att inte undersöka vinden då det inte fanns ingång inifrån huset. Han hade ansett det som en säkerhetsrisk. Det är viktigt för oss att vinden undersöks i besiktningen så frågan är om ni kan genom bilderna avgöra ifall det är något ni kan tänka er att göra? Om det inte ingår i besiktningen kommer vi tyvärr inte att vara intresserade.
Typ av fastighet som ska besiktigas
Villa
Yta i kvm som besiktningen avser
148
Vilket byggår är det på fastigheten?
1978
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Husbesiktning av villa på 148 kvm i Köping
Husbesiktning

2 företag svarade på jobbet

  • Besiktningsverket Stockholm AB
  • Bygglängtan i Västerås Aktiebolag

Andra som fått hjälp med husbesiktning

Husbesiktning
Besiktning av dränering och tak i Trollhättan
Jag skullle behöva en besiktningsman som kan kontrollera om min hus dränering är i gott skick eller om jag är i behov att dränera. Samt kontroll av Tak innan montering av Solpaneler.
Husbesiktning
Besiktning av ett fritidshus i Österåker
Har nyligen köpt ett fritidshus och önskar offert på en grundläggande besiktning nästa vecka om det är möjligt. Kontakta gärna mig via mail i första hand.

Blogginlägg om husbesiktning

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.