Renovering av badrum på 5,5 kvm i Stockholm

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Badrumsrenovering.

Du kan också få hjälp med Badrumsrenovering i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Önskar besiktning, dokumentation av saker så som tätskikt & mögel skador. Enlikt elektrikerna som fixade en grannes badrum så kan det börja brinna inne i väggen om hennes fyra uttag belastas samtidigt.

Och eller en offert på vad badrumsrenovering kostar.
Vad som ska göras
Renovering av gammalt badrum
Badrummets storlek i kvm
5,5m2
Om material/inventarier är inköpta
Nej
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Renovering av badrum på 5,5 kvm i Stockholm
Badrum / Våtrum

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Kronans vvs och fastighetsservice aktiebolag för jobbet. Kronans vvs och fastighetsservice aktiebolag har utfört 5 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Övriga företag som svarade:
 • Stockholms Bad & Byggmästarlag AB
 • RR Manuchar bygg AB
 • Life & Taste AB

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Renovering av badrum på 5,5 kvm i Stockholm

Renovering av badrum i Stockholm, inom 3 månader

Radhus byggt 1984 - nu våtrumstapet och våtrumsmatta. Önskar klinker och kakel till brösthöjd samt målning. Nytt sanitetsporslin på samma ställen som nu.
Renovering av badrum på 5,5 kvm i Stockholm

Byte av badrumsinredning i Stockholm, inom 3 månader

Byte av badrumsinredning. Inkluderar byte av toalett, handfat, kommod, takdusch samt installation av duschvägg och spegelskåp med belysning. Samt byta ut befintliga strömbrytare.
Renovering av badrum på 5,5 kvm i Stockholm

Renovering av badrum i Stockholm - totalentreprenad av behörig firma

Behöver hjälp av företag med licenser inom helentreprenad (el, vvs, bygg) samt kan ge 5 års garanti och har goda referenser. Badrummet är 3,2 kvm - ska rivas, dra nya rör och el samt bygga in…
Renovering av badrum på 5,5 kvm i Stockholm

Renovering av badrum på 6 kvm i Stockholm

Hej,
Har ett badrum på 6 kvm med väggar på 3m höjd som jag vill få renoverat.
Renovering av badrum på 5,5 kvm i Stockholm

Byta bänkskiva och ett nedsänkt handfat i ett befintlig badrums i Järfälla

Vi behöver byta bänkskiva och ett nedsänkt handfat i ett befintlig badrums skåp. Bänkskivan är 930x480mm. Skåpet i övrigt är intakt och vill alltså enbart byta skivan och handfat. Pga.…
Renovering av badrum på 5,5 kvm i Stockholm

Renovering av badrum i Stockholm, 30/8

Mindre ombyggnad av badrum som följer. -Nedmontering av befintliga duschväggar och borttag av silikonrester. -Nedmontering av befintlig vvs-armatur i dusch. -Nedmontering av befintligt handfat plus…

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.