Montera två markiser i Sandviken

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Markiser i Sandviken

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Två fönster övervåning.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Markis

FixFix El & Allservice Gävle AB fick jobbet!

Konsumenten valde FixFix El & Allservice Gävle AB för jobbet. FixFix El & Allservice Gävle AB har utfört 3 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Andra som fått hjälp med markis

Markis
Byte markisväv i Helsingborg
Vi funderar på att byta våra markistyger. Vad skulle det kosta för följande mått ? Markistygmått i meter: Tyg Sandatex 5380/727 Bredd längd 4,00 1,50 4,00 1,50 3,45 1,50 6,23 3,20 4,40 1,70…

Blogginlägg om markis

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.