Indragning utav vatten och avlopp ien sommarstuga i Norrtälje

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Totalentreprenad.

Du kan också få hjälp med Totalentreprenad i Norrtälje!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Om bygga ändra om i till ett fungerande badrum med indragning från vattenkopplingen vid vägen i garage samt huvudbyggnad.
Vad som ska genomföras
Övrigt (ange nedan)
Om bygglov finns
Nej, önskar hjälp med detta
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Totalentreprenad

P.M.C. Companiet fick jobbet!

Konsumenten valde P.M.C. Companiet för jobbet. P.M.C. Companiet har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.2.

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Indragning utav vatten och avlopp ien sommarstuga i Norrtälje

Utbyggnad av fritidshus och altan i Norrtälje, inom 6 månader

Utbyggnad av befintligt fritidshus. Hus kommer vara beställt Lövångers bygg och är på 47 m2 i byggnadsarea. Till detta tillkommer byggnation av altan på cirka 30-40 m2. Plintgrund behöver…
Indragning utav vatten och avlopp ien sommarstuga i Norrtälje

Totalentreprenad till renovering av lägenhet i Stockholm, inom 3 månader

lägenheten är totalt 95kvm. Köket är cirka 20 kvm, sovrum är cirka 16 kvm, badrummet är cirka 4,5 kvm, wc är cirka 1,5 kvm, hall är cirka 3 kvm, inre hall är cirka 10 kvm. I kök ska golv…
Indragning utav vatten och avlopp ien sommarstuga i Norrtälje

Renovering av hus i Norrtälje

Dra in kommunalt v/a väg till 2 hus, renovera köksgolv, vidga badrum.
Totalentreprenad

Renovering av hus i Nykvarn

- Demontering av bänkskiva samt montering av ny bänkskiva cirka 7m måttanpassad i U form. I samband montering av ny blandare och diskho. - Invägning av bänkskåp då dessa ej har blivit rätt…
Indragning utav vatten och avlopp ien sommarstuga i Norrtälje

Renovering av sommarstuga i Norrtälje, inom 3 månader

Jag skulle vilja renovera en sommartuga som ligger utanför Norrtälje. Det handlar huvudsakligen om kök och alla ytskikt, (ej badrum, ej tillbyggnad/ombyggnad). Jag vill att det ska vara klart 1…
Totalentreprenad

Renovering av kök och badrum i Norrtälje

Anpassa köksskåp för diskmaskin och installation, byte av 2 toaletter och 1 tvättställ, bänkbelysning i kök och 2 takarmaturer.

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.