Löpande hemstädning av lägenhet på 80 kvm i Simrishamn

Den här förfrågan lämnades sommaren 2021 i kategorin städfirma/hemstädning

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vill du också ha gratis prisförslag?

Börja med att ange ditt postnummer så att vi kan se vilka hantverkare vi ska matcha ditt uppdrag med.

Ange postnummer

Få prisförslag från företag i ditt område

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Flytt Stockholm pga. bostads situation och tolkning. Cyniskt blivit lovad bostad andra klantade till kö bostad så fick börja om 2019 förlorat 6 år pga. litat på andra, ingen ide att argumentera. Flyttade 1987 till gbg som var sommarecidens då jag mestadels var i alperna, fjällen vintertid. För 6 år sedan lam i höger ben fick då hemtjänst 3g/v nu tillstött Myelopati(googla det) som är att nerv ligger i kläm 3-4 kotan, var hos specialist i Stockholm som ville sända mig till karro som har gott renome' sa som de var, bud på lägenhet och flytt snarast. 50% chans bli bättre 50% steloperation det var 16/6 hade då fönster på 10-12 veckor det har gått ca 4 v sen dess. Tagit kontakt med vårdcentral i Ystad då väntetid i Simrishamn var otroligt lång (akut tid i Simrishamn 24/8, för sent enligt expert. Vårdcentral sa, om ohållbart ambulans till Lund.

Lovad hemhjälp initialt 3 g/v Trillade ofta, hamna på ställe med dygnet runt service. Dom liksom jag ansåg det onödigt, nu pga. Myelopati behövs hjälp främst städ då jag inte bör städa resterade klarar jag av en så länge, jag är envis. Om jag inte står ut ambulans då till Lund, antagligen dit senare. Är smärtpatient och trillat mellan stolarna hade remiss till smärtklinik men hamnade helt fel. Har alltid strävat efter frihet, men ironin att bergsguide, skidåkare extremt. Vill ha snyggt o fint runt mig grovstädning var vecka plock ca två g/v ca 3-4 tim/v. Självgående är 64 år, känner mig yngre skador nacke antagligen uppkommit av puckelpiståkning aktiv i närmare 15 år sedan extremskidåkning vem tänker på det, alla fall har påverkat nacken.

Det var lite kort om mig. Tycker om lugnet här och är ny i Simrishamn har tillbringat tid i snobbiga Torekov föräldrar hade litet hus där.
Hur ofta hemstädningen ska ske
Varannan vecka
Yta i kvm som ska städas
NYIFLYTTAD OCH KOMMUN ERBJUDER STÄD VAR TREDJE V. SNÅLT VILL HA DET SNYGGT PÅ 80M2
Vilken typ av bostad ska städas?
Lägenhet
Hemstädning

Ett företag svarade på jobbet

  • Jannes Städ i Skåne

Vanliga frågor och svar om hemstädningsjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om hemstädningsjobb

2023-01-04
Vill du anlita ett företag för ett arbete i hemmet? Kanske för en hemstädning eller renovering? Då kan du få upp till 75 000 kr i skattereduktion. Här är en lista som hjälper dig ha koll på vad som gäller för rut- och rotavdraget.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!