Jurist i Ystad

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar jurist i Ystad

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Ystad

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Ystad? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Marknadsföring i Ystad

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Ystad.

 • Revision i Ystad

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Ystad som arbetar med revision.

 • Översättning i Ystad

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Ystad.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Ystad

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Jurist

En jurist är någon som erbjuder konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska få kalla sig advokat.

Därför är det väsentligt, när du nu letar efter en advokat i Ystad, att du beaktar detta och sätter det i relation till dina behov. Gäller ditt ärende enklare frågeställningar inom affärsjuridik, eller kanske något inom familjerätten (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där du inte förväntar dig några tvister och processer, kanske du klarar dig bra med en duktig jurist. Det är troligt att flera advokater i Ystad kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det rätta valet vara att välja advokaten som har den formella utbildningen och de formaliserade kraven på sitt yrkesutövande.

Ystad

Långt ner vid Skånes sydligaste kust ligger Ystad. Den skånska staden var redan på 1100-talet en viktig handelsplats i Sverige. På den tiden bodde inte fler än 1000 människor i staden, idag ligger invånarantalet på 28000 invånare. Stadens historia kantas av stora händelser, staden har varit både svenskt och danskt och det finns fortfarande hus kvar från stadens svunna tider.

Du behöver inte gå långt för att finna byggnader daterade tillbaka till medeltiden. Faktum är att Ystad har fått utmärkelser för att vara den ort i Skåne som bäst bibehållt byggnader från medeltiden fram till 1700-talet. Kemnerska gården är en av de byggnader som finns bevarad från medeltiden.

Ystad är en väl fungerande stad när det gäller att ta sig runt, härifrån går det färjor till Polen och tåget tar dig till städer som Simrishamn, Köpenhamn och Malmö. Ystad har många berömda personer bland andra, sångerskan Lykke Li, TV-Journalisten Bengt Magnusson och musikern Anders Glenmark.