Hitta advokat i Täby

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

trevligt bemötande, engagerad, vettigt pris

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
  • 4,7
  • 10 000+
    Anslutna företag
  • 8 458
    Pågående jobb
  • 22 000+
    Omdömen om företag
  • 4,6/5
    Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt advokat för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra advokater

Juridikhjälp till avtal i Stockholm

Jag är jättenöjd! Trevligt bemötande, snabb hantering och suveränt pris. Kommer definitivt använda mig av byrån igen!
– Andrea
april 2023

Populära tjänster relaterade till juridik

Bokföring/Redovisning i Täby

Bokföring/Redovisning i Täby

Behöver du hjälp med din bokföring? Här får du snabbt offerter från företag som tar hand om din bokföring och redovisning. Att lämna en förfrågan hos oss är helt kostnadsfritt och inte bindande.

Husbesiktning i Täby

Husbesiktning i Täby

Behöver du hjälp av en certifierad besiktningsman? Oavsett om du ska köpa eller sälja rekommenderar vi dig att ta in en certifierad besiktningsman. Hos oss kan du jämföra offerter och omdömen från flera företag som utför besiktningar, det är dessutom helt gratis!

Kontrollansvarig i Täby

Kontrollansvarig i Täby

Här kan du bli kontaktad av en kontrollansvarig inom bygg och projektering. Lämna en förfrågan så får du inom kort offerter från experter nära dig. Det kostar inget och är utan förpliktelser.

Revisor i Täby

Revisor i Täby

Är det dags för bokslut? Lugn, här han du enkelt få gratis offerter från kompetenta redovisningsbyråer som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan så får du svar från proffs inom kort.

Några av våra populära företag

Ragnarssons Juridiska Byrå AB

(28 omdömen)

Ragnarssons Juridiska Byrå erbjuder juridiska tjänster inom rättsområden såsom avtalsrätt, migrationsrätt, familjerätt, testamenten, gåvobrev, …

Ragnarssons Juridiska Byrå erbjuder juridiska tjänster inom rättsområden såsom avtalsrätt, migrationsrätt, familjerätt, testamenten, gåvobrev, arbetsrätt, bolagsrätt och tvistelösningar. Byrån agerar även som målsägandebiträde i brottmål och hjälper små och stora företag att få betalt för sina tjänster och …

Senaste förfrågningarna för juridik

Bodelning och testamente i Täby

Magnus lämnade en förfrågan vintern 2020:

Bodelning och testamente i Täby

Jag är skild sedan ca 2 år men min fd och jag har inte en skriven bodelning. Vi är muntligen klara med all uppdelning.
Jag kommer även behöva skriva ett samboavtal med nya partnern.
Jag vill även ha hjälp att skriva testamente.

Magnus fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Magnus valde CG Nygren Fastighetsjurist för jobbet. CG Nygren Fastighetsjurist har utfört 27 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.4.

CG Nygren Fastighetsjurist fick omdömet

trevligt bemötande, engagerad, vettigt pris
Affärsjurist behövs! Vi håller hus i Täby (Stockholm)

Daniel lämnade en förfrågan vintern 2020:

Affärsjurist behövs! Vi håller hus i Täby (Stockholm)

Vi är ett företag sedan 5+år tillbaka. Sent 2019 startade det ett nytt företag som mer eller mindre har tagit samma namn som oss, håller på med samma sak som oss och deras logga är solklart kopierad ifrån våran. Vi skulle vilja veta om det är möjligt att gå vidare och få så att dom måste byta namn.

Daniel fick 4 svar på sin förfrågan

Hjälp med juridik i Täby

Susan lämnade en förfrågan våren 2021:

Hjälp med juridik i Täby

Textskrivning.
Så snar som möjligt.

Susan fick 5 svar på sin förfrågan

Juridik

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Skillnaden är att det inte finns regelrätta krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en [katistad], att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till dina behov. Kanske handlar ditt fall om okomplicerade frågeställningar inom affärsjuridik, eller rentav något inom det familjerättsliga området (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där du inte förväntar dig några tvister och processer, kanske du klarar dig bra med en duktig jurist. Det är troligt att flera [katistadplur] har så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan det vara värt att välja advokaten med den formella utbildningen och de formaliserade kraven på yrkesutövandet.

Täby

Enligt Täby kommuns hemsida sätter man i Täby ett stort fokus på grönområdena och den kringliggande naturen. Täby har bland annat ett par småbåtshamnar, vilket kanske inte alla känner till. Täbys symbol, en blå sköld med ett kors i sin tur bestående av fyra kors (eller som den korrekta balsoneringen lyder; I blått fält ett korsat kors med avrundade armar av silver), kommer från runstenen "Risbylestenen". Du hittar stenen i anslutning till Täby Golfklubb invid Skålhamravägen. Täby har ett av Sveriges absolut största köpcentrum - Täby Centrum, med runt 160 butiker och möjlighet att parkera närmare två tusen bilar. Om Täby ligger i Upplands södra delar eller norr om Stockholm är väl mest en fråga om perspektiv. Tätorten Täby spänner över flera kommungränser och täcker in så väl Sollentuna som delar av Danderyd. Kanske tänker du mest på Täby som en liten förstad till vår huvudstad, men visste du att det är en av landets 20 största städer med sina 72000 invånare.

Täby Galopp är en välkänd galoppbana och sätter Täby på kartan för många. I Täby hittar man även följande mer eller mindre kända ortsnamn: Arninge, Enebyberg, Hägernäs och Lahäll. Kanske, när du nu letar efter "advokat i Täby" så får du offertförslag ifrån företagare därifrån, eller så kommer de från företag i Ensta, Roslags Näsby eller Vallatorp. Det är inte bara många invånare i Täby, det finns också en mängd verksamma företag här. Det är naturligt med många hantverkare i en kommun med många enfamiljsbostäder och villor och ServiceFinder förmedlar dagligen uppdrag inom Täby kommun.

Med bil kommer man till täby via E18 eller från E4:an via Norrotsleden. Åker man kommunalt så är Roslagsbanan förmodligen lättast, eller någon av de många bussförbindelserna till grannkommunerna. Täby ingår i SL:s trafikområde. Bland landets kändisar som har anknytning till orten hittar vi bland annat stadsminister Fredrik Reinfeldt, komikern Johan Rhenborg, Jerry Williams, Lill Lindfors, Laila Bagge och många andra.