Hitta advokat i Haninge

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

trevligt bemötande, engagerad, vettigt pris

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
  • 4,7
  • 10 000+
    Anslutna företag
  • 8 458
    Pågående jobb
  • 22 000+
    Omdömen om företag
  • 4,6/5
    Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt advokat för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra advokater

Juridikhjälp till avtal i Stockholm

Jag är jättenöjd! Trevligt bemötande, snabb hantering och suveränt pris. Kommer definitivt använda mig av byrån igen!
– Andrea
april 2023

Populära tjänster relaterade till juridik

Bokföring/Redovisning i Haninge

Bokföring/Redovisning i Haninge

Behöver du hjälp med din bokföring? Här får du snabbt offerter från företag som tar hand om din bokföring och redovisning. Att lämna en förfrågan hos oss är helt kostnadsfritt och inte bindande.

Husbesiktning i Haninge

Husbesiktning i Haninge

Behöver du hjälp av en certifierad besiktningsman? Oavsett om du ska köpa eller sälja rekommenderar vi dig att ta in en certifierad besiktningsman. Hos oss kan du jämföra offerter och omdömen från flera företag som utför besiktningar, det är dessutom helt gratis!

Kontrollansvarig i Haninge

Kontrollansvarig i Haninge

Här kan du bli kontaktad av en kontrollansvarig inom bygg och projektering. Lämna en förfrågan så får du inom kort offerter från experter nära dig. Det kostar inget och är utan förpliktelser.

Revisor i Haninge

Revisor i Haninge

Är det dags för bokslut? Lugn, här han du enkelt få gratis offerter från kompetenta redovisningsbyråer som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan så får du svar från proffs inom kort.

Några av våra populära företag

Ragnarssons Juridiska Byrå AB

(28 omdömen)

Ragnarssons Juridiska Byrå erbjuder juridiska tjänster inom rättsområden såsom avtalsrätt, migrationsrätt, familjerätt, testamenten, gåvobrev, …

Ragnarssons Juridiska Byrå erbjuder juridiska tjänster inom rättsområden såsom avtalsrätt, migrationsrätt, familjerätt, testamenten, gåvobrev, arbetsrätt, bolagsrätt och tvistelösningar. Byrån agerar även som målsägandebiträde i brottmål och hjälper små och stora företag att få betalt för sina tjänster och …

Senaste förfrågningarna för juridik

Juridik i Haninge

Emma lämnade en förfrågan hösten 2020:

Juridik i Haninge

Behöver hjälp kring lite frågor om testamente efter min sambos död, hjälp till att gå igenom vad jag kan ha rätt till osv.

Önskar kontakt på SMS eller mejl i första hand.

Emma fick hjälp

6 företag svarade på förfrågan och Emma valde Ragnarssons Juridiska Byrå AB för jobbet. Ragnarssons Juridiska Byrå AB har utfört 86 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Bodelning vid skilsmässa

Yasemin lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Bodelning vid skilsmässa

Hej snart är vi skilda med min man och jag vill göra en bodelning. Vi har ett villa som jag helst vill sälja men han vill inte sälja den. Han erbjöd att betala sin del och jag o barnen fick bo kvar här. Men jag vill gå vidare med mitt liv och vill sälja min del. Kan ni hjälpa.

Yasemin fick 2 svar på sin förfrågan

Hjälp med juridik i Haninge

Therese lämnade en förfrågan hösten 2020:

Hjälp med juridik i Haninge

Har hamnat i en tvist med en bilhandlare. Jag köpte en begagnad bil i slutet på juli i år, efter bara några veckor upptäckte jag en massa fel på bilen. Jag kontaktade säljaren per telefon och förklarade tydligt vilka fel som fanns. Säljaren erbjöd att titta på bilen om jag kan köra bilen till dom, vilket jag inte kunde eftersom bilen var trasig. Jag reklamerade bilen inom skälig tid, efter knappt 2 månader efter köp. Säljaren hör av sig 3 veckor senare om att dom kan hämta bilen (bogsera) och sedan ta det därifrån. Säljaren hörde av sig och förklarade att dom kan byta ut motorn men att det skulle kosta mig 10 000 kr (självkostnad). Jag förklarade att jag vägrar att betala för ett fel som jag inte har orsakat. Säljaren skyller hela tiden på att det inte finns någon garanti på bilen och att jag måste betala för alla kostnaderna.
Jag köpte bilen via blocket, det fanns inga uppgifter i annonsen om att det finns några fel på bilen, i köpeavtalet står det heller ingenting om det. Säljaren har fortfarande kvar bilen i deras verkstad och bilen kan endast bogseras om den ska tillbaka till mig. Jag vet inte vad jag ska göra, jag har inte råd att lägga 1 krona till på den bilen. Jag köpte bilen för 27 900 kr, dyrt pris för en defekt bil.

Therese fick 3 svar på sin förfrågan

Juridik

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på en jurist för att få kalla sig så, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu söker efter en [katistad], att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till ditt aktuella ärende. Gäller ditt ärende enklare affärsjuridiska frågor, eller kanske något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där du inte förväntar dig några tvister och processer, kanske du klarar dig bra med en duktig jurist. Det är säkert så att flera [katistadplur] kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det rätta valet vara att välja advokaten som har den formella utbildningen och hårdare krav på sitt yrkesutövande.

Haninge

Haninge kommun återfinns i Stockholm och är den femte största kommunen i huvudstaden med sina 90000 invånare. Haninge ligger söder om Stockholm och utgör den större delen av Södertörn. Haninge, som har sin centralort i Handen, är en kommun med fina kommunikationer. Trots att Haninge är vad man kan kalla skärgårdskommun, med öar som Muskö och Utö, finns det många resalternativ med SL. Pendeltåg tar sig via Västerhaninge, till sydliga Nynäshamn med bussar som kompletterar tillsammans med av en nybyggd motorväg.

I Haninge kommun finns massor av Stockhoms mer prestigefyllda utbildningscentra. I Flemmingsberg ligger till exempel Södertörns Högskola och i Västerhaninge hittar man KTHs filial KTH Syd. I södra delen av kommunen finns också Berga Örlogsskola och Berga Naturbruksgymnasium. Några av arbetsgivare som håller till i Haninge är bjässen Coca-Cola och livsmedelsjätten Dagab som båda anställer omkring 1800.