Jurist i Lund

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar jurist i Lund

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Lund

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Lund? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella Tjänster i Lund

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Lund.

 • Kontorstjänster i Lund

  Behöver ditt företag i Lund hjälp med ekonomi, administration eller kundtjänst? Servicefinder förmedlar kontakt med experter inom kontorstjänster.

 • Översättning i Lund

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Lund.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Lund

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Jurist

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Skillnaden är att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

När du kontaktar en advokat i Lund så är det viktigt att du ser till att att personen ifråga har den erforderliga kompetensen inom området du vill ha hjälp med. För många områden, inte minst inom det familjejuridiska området (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så räcker det med specialister som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som trots det har bra koll. En jurist på en begravningsbyrå kan till exempel vara minst lika duktig när det gäller bouppteckningar och testamenten utan att ha den betydligt bredare och formella utbildning som krävs för att bli advokat.

Lund

Lund, med en befolkning på 110000, är beläget i Skåne. Lund har flera museer med prima samlingar av historiska ting och växlande visningar. Några viktiga företag i Lund är Tetra Pak, Sony Ericsson, AstraZeneca och Axis AB.