Jurist i Kumla

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar jurist i Kumla

 • Bokföring i Kumla

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Kumla? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Kumla.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Kumla.

 • Revision i Kumla

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Kumla som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Kumla

Alla förfrågningar

Jurist

En jurist är någon som erbjuder juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska kalla sig advokat.

Det är därför viktigt när du nu letar efter en advokat i Kumla, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till ditt aktuella ärende. Gäller ditt ärende enklare frågeställningar inom affärsjuridik, eller rentav något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, då klarar du dig troligen med en specialiserad jurist. Det är troligt att flera advokater i Kumla kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det rätta valet vara att välja advokaten med den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Kumla

Kumla ligger i landskapet Närke och har en folkmängd på drygt 20000 människor. Företagsklimatet är gott och några företag verksamma i Kumla är skotillverkaren Arbesko och Procordia Food (tillverkar sylt och saft under varumärket BOB). Skotillverkningen har haft stor betydelse i Närke. I början av 1900-talet fanns halva landets skoproduktion i Närke, då främst i i Kumla och Örebro. Ett talesätt i Närke är därför "I Kumla bor det mer skomakare än folk". Kumla har ett eget helgon, som heter Sankt Torgil.

Kumlaborna är stolta över sitt speedwaylag Indianerna som kör i högsta serien. Den som hellre väljer motion av mer traditionellt slag kan utöva sporter som handboll, golf och ridning. Även om du inte fysiskt har besökt Kumla, har du kanske gjort det litterärt. Författaren Håkan Nesser kommer nämligen från Kumla och flera av hans romaner utspelar sig i trakterna kring Kumla. En annan Kumlafödd kändis är skådespelaren Peter Stormare, vars framgångar har tagit honom ända till USA.