Jurist i Kalix

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar jurist i Kalix

 • Bokföring i Kalix

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Kalix? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Kalix.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Kalix.

 • Revision i Kalix

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Kalix som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Kalix

Alla förfrågningar

Jurist

En jurist är någon som erbjuder juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska kalla sig advokat.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en advokat i Kalix, att du beaktar detta och sätter det i relation till dina behov. Kanske handlar ditt fall om mindre besvärliga frågeställningar inom affärsjuridik, eller kanske något inom familjerätten (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där du inte förväntar dig några tvister och processer, kanske du klarar dig bra med en specialiserad jurist. Det är troligt att flera advokater i Kalix har så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det vara värt att välja advokaten på grund av den formella utbildningen och hårdare krav på sitt yrkesutövande.

Kalix

Kalix kommun ligger i Norrbottens län. Kommunen ligger nära gränsen till Finland, endast 5 mil bort. Centralorten Kalix ligger precis där Kalixälven och Bottenviken möts. Om du ska åka bil till Kalix är det bara att hålla sig till Europaväg 4, då vägens nordligaste punkt är i kommunen. Tar du bussen från Stockholm åker du längst samma bilväg. Med tåg och flyg är det Luleå du kommer till och därifrån får du sedan ta buss/bil till Kalix. Näringslivet i Kalix består av både småföretagare och stora industriföretag. Precis som övriga delar i östra Norrbotten utgörs en stor del av industrin av företaget Billerud Karlsborg.

Kalix skärgård rankas av många som den vackraste i Norrland. Naturen är skiftande och i skärgården finns många vackra öar. Där utvinns varje år 60 ton av den berömda Kalixlöjromen, eller "Bottenvikens guld" som vissa kallar den. Denna utsökta delikatess håller hög kvalitet, vilket gör att den finns på menyn på Nobelmiddagar och fina restauranger. Fiske är en populär fritidssyssla i Kalix. Det finns gott om varierande fiskearter och vattendrag, som gör att man inte behöver vänta länge på fiskelyckan.