Jurist i Gnesta

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar jurist i Gnesta

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Gnesta

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Gnesta? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Marknadsföring i Gnesta

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Gnesta.

 • Revision i Gnesta

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Gnesta som arbetar med revision.

 • Översättning i Gnesta

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Gnesta.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar jurist i Gnesta

Alla förfrågningar

Några av våra populära företag

Jurist

En jurist är någon som kan erbjuda konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska få kalla sig advokat.

När du anlitar en advokat i Gnesta så är det av stor vikt att du kontrollerar att juristen eller advokaten har den erforderliga kompetensen inom området du vill ha hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så räcker det med specialister som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som trots det har bra koll. En familjejurist kan till exempel vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten utan att ha den betydligt bredare och formella utbildning som krävs för att bli advokat.

Gnesta

Gnesta kommun finner vi i övre Södermanlands län och har omkring 10000 invånare. Tätorten Gnesta ligger alldeles mellan orter som bland annat Trosa, Katrineholm och så stora Flen. Gnesta är troligtvis mest berömt för den omtalade Gnestamodellen. En tanke kring att varje tågstation oavsett storlek ska äga ett lika stort som prydligt stationshus.

Gnestas vattentorn är ett känt landmärke i trakten som för övrigt är hem åt en av Gnesta kommuns trevliga restauranger, Strand. Härifrån kom också musikern Gnesta-Kalle.