Takläggarna Dalarna AB

TAKTJÄNSTER SOM GENOMSYRAS AV KOMPETENS OCH ENGAGEMANG!

Om Takläggarna Dalarna AB

Vi erbjuder kompletta taktjänster i hela Dalarna. Med bas i Enviken hjälper vi dig med allt inom tak såsom takläggning, underhåll, besiktning, takbyte och taksäkerhet. Våra takläggare har många års erfarenhet och vi använder oss endast av material som håller högsta kvalitet. Allt för att våra kunder ska bli nöjda.

Med mångårig erfarenhet av tak är vi ett naturligt val för dig som söker en takspecialist med det lilla extra. Vi är stolta över att ha fått så många nöjda kunder genom åren, och ger dig allt du behöver för ett smidigt och kostnadseffektivt takarbete, där kvaliteten lyser igenom.

Takläggarna Dalarna levererar fackmannamässigt utförda takarbeten som är anpassade för det nordiska klimatet. Vi är noga med att följa branschens rekommendationer och ger oss inte förrän du har fått ett resultat som gör dig nöjd!10

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Takläggarna Dalarna AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559112-9613
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2017-05-22
Momsregistrerat
2017-06
Registrerat för F-skatt
2017-06
SNI
41200
Byggande av bostadshus och andra byggnader
43912
Takarbeten av andra material än plåt
Verksamhetsbeskrivning
Takläggning, montering av tegel eller papptak. Taksäkerhet, montering av generell taksäkerhet, snörasskydd, gångbryggor. Samt Snickeri inom bygg och anläggning.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Takläggarna Dalarna AB kan hjälpa dig med: