Hitta advokat i Strömstad

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Allt var klar på några timmar samma kväll.

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
  • 4,7
  • 10 000+
    Anslutna företag
  • 8 437
    Pågående jobb
  • 22 000+
    Omdömen om företag
  • 4,6/5
    Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt advokat för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Populära tjänster relaterade till juridik

Bokföring/Redovisning i Strömstad

Bokföring/Redovisning i Strömstad

Behöver du hjälp med din bokföring? Här får du snabbt offerter från företag som tar hand om din bokföring och redovisning. Att lämna en förfrågan hos oss är helt kostnadsfritt och inte bindande.

Husbesiktning i Strömstad

Husbesiktning i Strömstad

Behöver du hjälp av en certifierad besiktningsman? Oavsett om du ska köpa eller sälja rekommenderar vi dig att ta in en certifierad besiktningsman. Hos oss kan du jämföra offerter och omdömen från flera företag som utför besiktningar, det är dessutom helt gratis!

Kontrollansvarig i Strömstad

Kontrollansvarig i Strömstad

Här kan du bli kontaktad av en kontrollansvarig inom bygg och projektering. Lämna en förfrågan så får du inom kort offerter från experter nära dig. Det kostar inget och är utan förpliktelser.

Revisor i Strömstad

Revisor i Strömstad

Är det dags för bokslut? Lugn, här han du enkelt få gratis offerter från kompetenta redovisningsbyråer som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan så får du svar från proffs inom kort.

Några av våra populära företag

Ragnarssons Juridiska Byrå AB

(28 omdömen)

Ragnarssons Juridiska Byrå erbjuder juridiska tjänster inom rättsområden såsom avtalsrätt, migrationsrätt, familjerätt, testamenten, gåvobrev, …

Ragnarssons Juridiska Byrå erbjuder juridiska tjänster inom rättsområden såsom avtalsrätt, migrationsrätt, familjerätt, testamenten, gåvobrev, arbetsrätt, bolagsrätt och tvistelösningar. Byrån agerar även som målsägandebiträde i brottmål och hjälper små och stora företag att få betalt för sina tjänster och …

Senaste förfrågningarna för juridik

Barnefordeling

Rune lämnade en förfrågan vintern 2024:

Barnefordeling

Jeg har blitt oppfordret til å ta kontakt med dere angående en vanskelig barnefordelingssak jeg står i. Jeg har ikke sett min datter, som er 8 år, siden mai 2023. Hun bor hos barnemor i Sverige, Strømstad kommune. Jeg har hele tiden frem til dette hatt delt vårnad 50/50. Dette er også det som står i den skriftlige avtalen. Det har vært en sak hos sosialtjenesten, som ble lukket i november. Den gikk ut på at jeg ble beskyldt for å ha dasket henne på kinnet ved en anledning, samt psykisk vold. Slik situasjonen er nå, er datteren min under utredning, da de tenker hun kan ha traumer/ADHD. Dette er det lang ventetid på. Barnemor sier at datteren min ikke vil treffe meg og at jeg ikke får se henne før hun er ferdig behandlet. Vi har kontakt med familieretten, hvor barnemor og jeg har månedlige møter, men vi kommer ingen vei. Det skal sies at barnemor har fått en ny mann, som oppleves som meget svartsjuk. De har vært gift i to år. Det er 5 år siden samlivsbruddet vårt. Jeg bor i Norge, Sarpsborg ca 20 min fra grensen. Jeg lurer på hvorvidt dere kan hjelpe meg med denne saken?

Rune fick ett svar på sin förfrågan

Juridik hjälp i Strömstad

Elisabeth lämnade en förfrågan hösten 2018:

Juridik hjälp i Strömstad

Lvu,mor söker råd och hjälp angående bup Strömstad kommun.

Elisabeth fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Elisabeth valde Ragnarssons Juridiska Byrå AB för jobbet. Ragnarssons Juridiska Byrå AB har utfört 86 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Juridik inom Brf och samfällighet

Anders lämnade en förfrågan hösten 2021:

Juridik inom Brf och samfällighet

Anders fick 3 svar på sin förfrågan

Juridik

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på en jurist för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Så när du nu beställer tjänster av en [katistad] så är det viktigt att du verifierar att juristen eller advokaten har den erforderliga kompetensen inom det område du behöver hjälp med. För många områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så kommer du lika långt med juridiska områdesexperter som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som ändå har erforderliga kunskaper. En familjejurist kan till exempel vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Strömstad

Vid Bohusläns västkust tätt intill den norska gränsen ligger Strömstad. Staden har 9000 invånare och brukar kallas för Västkustens pärla. Inte långt från Strömstad ligger Tanum, dit tar du dig med tåg från Strömstad, det tar inte ens 40 minuter. Väster om staden ligger den Atlantiska viken Skagerrak. Inte långt från Strömstad ligger Fredriksstad, Halden och Sarpsborg. Kör du med bil norrut tar det två timmar till Göteborg. Strömstad har ett rikt näringsliv där turism och handel står i fokus för stadens företagsamhet.

I Södra hamnen ligger restaurangen Skagerack som är ett välbesökt matställe och nattklubb. Ett stenkast från restaurangen ligger stadens sandstrand, där du har utsikt över Kosterfjorden. Utmed fjorden kan du resa med båt och stiga i land på Kosteröarna. Det öarna är mest förknippade med är det vackra landskapet och det mesta av ön är ett naturreservat. Se på den imponerande utsikten från en av Kosters fyrar eller besök ruinerna efter de gamla fyrvaktarbostäderna. Strömstad är en stad full av aktiviteter och nöjen. Missa inte att följa med på en båttur med sälsafari längs Kosterhavet. Båten gör ett uppehåll vid sälkolonin där hundratals sälar håller till. I Strömstad finns även Sveriges första och enda marina Nationalpark, ett besöksmål för hela familjen!

I Strömstad trivs man!