Hitta advokat i Ängelholm

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Inga problem alls. Ett gott första intryck.

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
  • 4,7
  • 10 000+
    Anslutna företag
  • 8 458
    Pågående jobb
  • 22 000+
    Omdömen om företag
  • 4,6/5
    Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt advokat för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra advokater

CG Nygren Fastighetsjurist

Juridik hjälp i Hjärup

Mycket kunnig inom det jag behövde hjälp med.
– Jörgen Lidh
november 2020

Populära tjänster relaterade till juridik

Bokföring/Redovisning i Ängelholm

Bokföring/Redovisning i Ängelholm

Behöver du hjälp med din bokföring? Här får du snabbt offerter från företag som tar hand om din bokföring och redovisning. Att lämna en förfrågan hos oss är helt kostnadsfritt och inte bindande.

Husbesiktning i Ängelholm

Husbesiktning i Ängelholm

Behöver du hjälp av en certifierad besiktningsman? Oavsett om du ska köpa eller sälja rekommenderar vi dig att ta in en certifierad besiktningsman. Hos oss kan du jämföra offerter och omdömen från flera företag som utför besiktningar, det är dessutom helt gratis!

Kontrollansvarig i Ängelholm

Kontrollansvarig i Ängelholm

Här kan du bli kontaktad av en kontrollansvarig inom bygg och projektering. Lämna en förfrågan så får du inom kort offerter från experter nära dig. Det kostar inget och är utan förpliktelser.

Revisor i Ängelholm

Revisor i Ängelholm

Är det dags för bokslut? Lugn, här han du enkelt få gratis offerter från kompetenta redovisningsbyråer som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan så får du svar från proffs inom kort.

Några av våra populära företag

Ragnarssons Juridiska Byrå AB

(28 omdömen)

Ragnarssons Juridiska Byrå erbjuder juridiska tjänster inom rättsområden såsom avtalsrätt, migrationsrätt, familjerätt, testamenten, gåvobrev, …

Ragnarssons Juridiska Byrå erbjuder juridiska tjänster inom rättsområden såsom avtalsrätt, migrationsrätt, familjerätt, testamenten, gåvobrev, arbetsrätt, bolagsrätt och tvistelösningar. Byrån agerar även som målsägandebiträde i brottmål och hjälper små och stora företag att få betalt för sina tjänster och …

Senaste förfrågningarna för juridik

Företagsjurist

Gintaras lämnade en förfrågan vintern 2024:

Företagsjurist

Behöver en företagsjurist för att lösa några frågor i närmaste tiden.

Gintaras fick 2 svar på sin förfrågan

Hjälp med juridik i Ängelholm

Lars lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Hjälp med juridik i Ängelholm

Jag har en fråga och undrar om ni kan hjälpa mig. Jag bet av en bit av min brygga genom att det var glas i ett daim och jag har förhandlat med Ica och mondelez i mer än 2 månader och det har bara förhalat så jag söker någon som kan hjälpa mig. Så kan ni eller vet ni någon som tar ett sådant fall.

Lars fick 3 svar på sin förfrågan

Juridik

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en [katistad], att du beaktar detta och sätter det i relation till dina behov. Gäller ditt ärende mindre besvärliga frågeställningar inom affärsjuridik, eller eventuellt något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, då klarar du dig troligen med en duktig jurist. Det är säkert så att flera [katistadplur] erbjuder så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan du göra klokt i att välja advokaten som har den formella utbildningen och hårdare krav på sitt yrkesutövande.

Ängelholm

I Nordvästra Skåne ligger Ängelholm. I denna stad produceras lergökar vilket har bidragit till smeknamnet Lergökastan. Den väldiga tillgången på lera har även varit en stor anledning till den stora tegelbruks-verksamhet som Ängelholm också är känt för. Här bor 37000 invånare och närmaste städerna är Höganäs, Landskrona och Bjuv. År 1516 grundades staden av den danska kungen Christian II.

Staden är full av historia, den har tillhört både Sverige och Danmark som länge stred om ägarskapet. Ängelholm har ett praktfullt landskap med blandad terräng och genom staden rinner Rönneån. Här kan du fiska, paddla kanot eller hyra kajak och uppleva naturen på nära håll. På somrarna är det populärt att bada vid Ängelholms 6 km långa sandstrand. Gillar du historia kan du besöka stadens berömda Flygmuseum.