Advokat i Örnsköldsvik

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Örnsköldsvik

 • Bokföring i Örnsköldsvik

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Örnsköldsvik? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Örnsköldsvik.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Örnsköldsvik.

 • Revision i Örnsköldsvik

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Örnsköldsvik som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Örnsköldsvik

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden är att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

När du kontaktar en advokat i Örnsköldsvik så är det viktigt att du kontrollerar att personen ifråga har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, inte minst inom det familjejuridiska området (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så kommer du lika långt med juridiska områdesexperter som kanske inte är advokater, men som ändå har erforderliga kunskaper. En begravningsentreprenör kan exempelvis vara väl bevandrad inom områdena bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Örnsköldsvik

Visste du att Örnsköldsvik är orten som varit hem för några av landets duktigaste hockeyspelare - Peter Forsberg och de fantastiska bröderna Sedin? De har alla tre lirat i Modo Hockey, som nuförtiden har Fjällräven Center som sin hemmaplan. Där kan man om man är turist i Ö-vik även höra på konserter och stora evenemang. Vill man vara utomhus rekommenderas en tur ut till öarna i Örnsköldsviks alldeles fantastiska skärgård. Tillverknings- och exportföretag är vanliga i Ö-viks starka näringsliv. Bland de största arbetsgivarna är kanske BAE Systems.