Advokat i Ystad

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Ystad

 • Bokföring i Ystad

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Ystad? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Ystad.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Ystad.

 • Revision i Ystad

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Ystad som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Ystad

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En jurist är någon som erbjuder konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska få kalla sig advokat.

När du anlitar en advokat i Ystad så är det viktigt att du verifierar att juristen eller advokaten har den erforderliga kompetensen inom det område du behöver hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, inte minst inom det familjejuridiska området (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så kommer du lika långt med juridiska områdesexperter som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som trots det har bra koll. En begravningsentreprenör kan till exempel vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Ystad

Längst ner i sydligaste Sverige ligger Ystad. På grund av sitt strategiska läge vid vattnet har Ystad ända sedan 1100-talet haft en viktig roll i handelns historia. På den tiden bodde inte fler än 1000 människor i staden, idag ligger befolkningsantalet på 28000 invånare. Stadens historia kantas av stora händelser, staden har varit både svenskt och danskt och än idag finns många hus kvar från stadens svunna tider.

Du behöver inte gå långt för att finna byggnader daterade tillbaka till medeltiden. Ystad brukar talas om som den ort i Skåne som på bästa sätt bibehållt hus från medeltiden fram till 1700-talet. Kemnerska gården är en av de byggnader som finns bevarad från medeltiden.

Ystad har bra kommunikationer, härifrån går det färjor till Polen och tåget tar dig till städer som Malmö, Köpenhamn och Simrishamn. Ystad har många kändisar för att nämna några, skådespelaren Ernst-Hugo Järegård, TV-Journalisten Bengt Magnusson och pianisten Nils Tull.