Advokat i Lindesberg

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 066
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Lindesberg

 • Bokföring i Lindesberg

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Lindesberg? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Lindesberg.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Lindesberg.

 • Revision i Lindesberg

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Lindesberg som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Lindesberg

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Så när du nu kontaktar en advokat i Lindesberg så är det av stor vikt att du ser till att att han/hon har den erforderliga kompetensen inom området du vill ha hjälp med. Det finns naturligtvis gott om områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så räcker det med specialister som kanske inte är advokater, men som trots det har bra koll. En jurist på en begravningsbyrå kan till exempel vara minst lika duktig när det gäller bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Lindesberg

I landskapet Västmanland ligger Lindesberg kommun. Kommunen är en del av Bergslagen och har 23000 invånare. Det sker många samarbeten med övriga kommuner i det som man brukar kalla KNÖL-gruppen. Förkortningen KNÖL står för Kommuner i Norra Örebro län. Förutom Lindesberg ingår Nora, Ljusnarsberg och Hällefors. Till Lindesberg kan du smidigt färdas med bil, tåg och flyg. Örebros flygplats ligger inte mer än 45 minuter bort. Känner du dig mer bekväm bakom ratten har du Örebro på 40 km avstånd och Stockholm 20 mil bort.

Småföretagandet är betydelsefullt i Lindesberg och har varit det i flera generationer. Det finns en stor utveckling inom massa- och pappersindustri samt verkstadsteknisk industri. I den offentliga sektorn står Lindesbergs kommun och Lindesbergs lasarett för många av arbetsplatserna. Privata arbetsgivare är bland andra Korsnäs Frövi, Nammo LIAB AB och PorPac AB.