Advokat i Karlshamn

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Hittade rätt person för jobbet inom en timme.

  Johan L, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 066
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Karlshamn

 • Bokföring i Karlshamn

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Karlshamn? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Karlshamn.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Karlshamn.

 • Revision i Karlshamn

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Karlshamn som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Karlshamn

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Skillnaden ligger i att det inte finns regelrätta krav på en jurist för att få kalla sig så, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Det är därför viktigt när du nu söker efter en advokat i Karlshamn, att du beaktar detta och sätter det i relation till ditt aktuella ärende. Kanske handlar ditt fall om okomplicerade affärsjuridiska frågor, eller eventuellt något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, kanske du klarar dig bra med en välutbildad jurist. Det är troligt att flera advokater i Karlshamn erbjuder så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det vara värt att välja advokaten som har den formella utbildningen och hårdare krav på sitt yrkesutövande.

Karlshamn

I Blekinge - Sveriges trädgård - finns Karlshamns kommun, den näst största i Blekinge. Karlshamn är en av kommunens fem tätorter och även kommunens centralort. Befolkningen når når upp till 31000 människor. I väst gränsar Karlshamn till de två kommunerna Olofström och Sölvesborg, i öst till Ronneby och i norr går gränsen vid Tingsryds kommun. Staden är välkänd för sina mejeriprodukter, även om det numera inte äger rum någon tillverkning. Karlshamn har samma namn som en punsch, Carlshamns Flaggpunsch, som säkert känns bekant.

Innan Karlshamn fick sitt nuvarande namn hette det Bodekull och var en dansk fiskehamn. Den fick sitt namn efter Kung Karl X Gustav. Under 1800-talet blomstrade staden tack vare att handel och båt som färdmedel ökade och många tyskar flyttade in. Än i dag fungerar Tyskland som en samarbetspartner, även kallad vänort. Utöver Tyskland finns det tre till vänorter och dessa ligger i Polen och våra nordiska grannländer Danmark och Finland. En av Blekinges största skärgårdar ligger i Karlshamn, Hällaryds skärgård. I och med att många har fritidshus i skärgården är det många fler besökare under sommaren. Även ett antal festivaler lockar människor till Karlshamn. Ett urval är Östersjöfestivalen, Äggstockfestivalen och Vis- och poesifestivalen.